Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, Dziś dodałem zgromadzony marmur w menu gwizdki w liczbie 2x 350 do domu władyki, lecz jego liczba w magazynie (miałem duzo wolnego miejsca)...
Taki temat już był, wiem, ale rozwiązania nie podano. Wczoraj wszystko chodziło, a dzisiaj na wszystkich przeglądarkach jakie posiadam (Firefox,...
w zadaniu marmur z kamienia chyba znalazłem błąd, mianowicie zadanie brzmi następująco: przygotuj wystarczającą ilość bloków marmuru aby uzyskać...
Mam problem z uruchomieniem gry. Loguję się prawidłowo ale gdy klikam graj po chwili wyskakuje okienko zatytułowane: "Obszar serwera uszkodzony" ...
Dokupiłem dziś dwa zestawy patentów budowlanych (w odstępie kilku godzin). Pierwszy zrealizowałem w 100% budując 10 nowych budynków. Drugi, cóż,...
Kupilem za diamenty akt wlasnosci gildii. Postawilem gildie, pozniej zdecydowalem jednak o wstapieniu do innej zatem postawiona gildie zburzylem. Akt...
Kilka dni temu kupiłem budynek gildii, a następnie założyłem gildie "loco". W tym momencie przestała mi działać tarcza gildii, nie moge zrobić...
Jak w temacie geolog posłany szukać złoża nic nie znajduje. Szukał złota i nic, szukał zelaza to dopiero za 2 posłaniem znalazł, miedź dopiero za 3...
Witam Moja postać jest na 34 poziomie. Pokonałem wszyskich bandytów na planszy. Po pokonaniu ostatniego przwyódcy nie doliczyło mi punktów....
Zgłaszam to jako błąd ponieważ wątpię aby skutek był zamierzony. Otóż po otrzymaniu bana na globalu, gracz traci nie tylko możliwość rozmów na...
W dniu dzisiejszym, ok. godz. 9, włączyłam ulepszanie miecznika stalowego na 4 LVL. Pobrało 800 monet i 1500 marmuru, pojawił się znaczek. O godz....
Witam. Wykonałem przygodę zdrajcy i zniszczyłem wszystkie obozy. Jednak nie wyskakuje mi nigdzie, że wykonałem zadanie i mogę zakończyć przygodę....
Wyslalem koledze zaproszenie do przygody "Matczyna milosc" on nie potwierdzil zaproszenia, minelo juz ponad 20 godzin a ja nie moge zaprosic innej...
Witam od kilku dni nie mogę wejść na serwer rozmów wyświetla mi się taki komunikat [18:33] Wiadomości: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się....
Witam wybrałem 1 misje "łowca nagród" poza standardową planszą/mapą - wysłałem 2 armie z 2 dowódcami - niestety po zakończeniu misji - usunięcie...
W podglądzie ekonomicznym budynek, którego poziom właśnie podnosimy (a więc nieprodukujący), liczy się jak działający. Jeśli produkcja budynku...
u mnie jest błąd codzienne loguje sie po kilka razy dzienne dochodzi do klejnotów i następnego dnia nie daje klejnotów tylko od nowa idzie od...
zaczyna mnie denerwować
Od paru dni w godzina 16-22 gra jest BARDZO MOCNO zamulona handel, wymiana bufami, bloki w przygodach - czysta agresja Moze jakies info. co...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.