Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Mam problem ponieważ otrzymałem jedynie 8700 expa bez żadnych surowców, dosłownie niczego, a zrobiłem całość "Zdrajców" czy mógłby mi ktoś...
Mam problem z geologami: miałem 2 wyeksploatowane kopalnie węgla. Ok. godziny 16:00 wysłałem 2 geologów na poszukiwanie węgla. Ok godziny 20:00,...
Jak widać: I nic... Co jest nie tak?
Okolo 21 dodalem do handlu oferte wymiany przygody Dzieci sawanny na inna i po jakims czasie nie mam ani tej przygody ani tej na ktora chcialem...
Jak w temacie. Czy ktoś ma podobny problem z podwójnymi awatarami? Czy macie problem z dołączeniem, wejściem na wyspę w wieloosobowej...
Okolo 22;10 wystawialem na sprzedaz wikingow za 2100 monet , po 10min mielenia klepsydra wylaczylem okienko. Wikingow nie mam ani w gwiazdce ani nie...
Witam na początku gry zobaczyłem pewny błąd który pozwolił mi ukończyć misje w kilka sekund natomiast nie wiedziałem o co chodzi dziś przez przypadek...
Witam. Wysłałem wojsko na wybrany cel... niestety generał zmienił cel, a co najśmieszniejsze jest to obóz bandytów na zakrytym terenie xD. Mam...
Ja rozumiem że jest sporo osób grających w setlersów ale dlaczego pokazuje mi że wysyłam armię z blokiem w zdrajcach na ostatni obóz. widzę że jest...
wysłalam do suportu Kolega zaprosił mnie do przygody. przyjelam i wyslalam wojska. wielokrotnie probowałam wejsc w przygode. za kazdym razem...
Przyznawac sie co zescie popsuli bo niemozna przygody zrobic,general raz zmienil pozycje,teraz uparcie odmawia ruszenia tylka , pozatym niemozna mu...
jest prawie 9 a serwery jeszcze nie ruszyły , długo jeszcze trzeba będzie czekać by mozna było sobie pograć , masakra nie dosc ze kase sie wkłada to...
występują problemy z logowaniem po konserwacji w dniu 04.10.2012
Witam, od dzisiaj rana 04.10.2012 nie mogę się zalogować na stronę, czy może mi ktoś mi pomóc ???
Witam, na Nowym Świecie mam problem z misją mianowicie obecną wykonałem i jest oczekujaca ale nie zmienia statusu na bieżąca. Ma ktoś podobnie bo...
Znika zakładka handel i nie pojawia się po relogu. Handel z takimi lagami to porażka. Towar kupiony dociera do magazynu po długim czasie. Cały...
mam misję przejść na siedemnasty poziom zdobyłem nowy obszar pokonałem wrogie obozy i nic nie zalicza misji :(co robić??????????
Panowie z obslugi moze tak cos zrobic z tymi lagami bo to coraz czestsze scinanie i nie moznosc zrobienia niczego bez 20 minutowych opuznien jest...
Strony mogę, tylko na tej grze coś się stało
Witam Map problem od kilku dni a mianowicie jak robię przygody to prawie za każdym razem znikają mi żołnierze nawet jak wysyłam armie na przygodę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.