Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od czwartku nie mam zadań gildii! zgłaszałam problem do supportu i nikt nic nie robi. byłoby to oze mało istotne ale jestem liderem gildii i tym...
Sprawa wygląda jak na załączonym screenie: Byłabym wdzięczna za pomoc i/lub naprawienie gry robiąc ją użytkową dla posiadaczy małych, wygodnych...
Witam od dłuższego czasu borykam się z pewnym problemem mianowicie chodzi o ...bale iglaste wszystko było dobrze do czasu budynków na 3...
Hej, mam pewien problem jeśli chodzi o patenty. Po wyczerpaniu się złóż, postawienie nowej kopalni zabiera jeden patent, a z tego co dowiedziałam...
Mam jeden problem. Kiedy kliknę "GRAJ", zawsze się długo ładuje (oczywiście jak zawsze). Nagle przestaje się ładować. Długo czekam. Odświeżam....
Wybiłem wszystkich piratów , ale przygoda się nie zakończyła, czy ktoś może mi pomóc co zrobić, czy czekać, aż minie czas przygody?
nie mam zakładek szept handel i global. Mam informację że nie udało się połączyć z serwerem rozmów nie wiem o ci chodzi.
Witam, jestem w trakcie misji "Bagienna Wiedźma". Problem polega na tym że pokonałem wszystkie obozy wraz z głównymi, czyli zakończyłem przygodę....
Po wykonaniu zadania nie otrzymuje premii o co chodzi.
LAGI !! coraz większe
Posiadam Akt Własności: Statue Żołnierza wygrany za jakąś przygode. I jak daje na handel wstawiam statue potem cene np 50 monet i... dalej jest w...
Witam Dziś po odesłaniu z przygody mroczni kapłani 3 doświadczonych generałów z wojskiem oni zniknęli. Przygodę już zakonczyłem a ich nie ma w menu...
Wysłałem do innego gracza ofertę zakupu młyna wodnego za 4k golda. Gracz przyjął ofertę ale wyskoczył mu napis "transakcja nieudana" mimo, że miał...
Witam. Polecam zainstalować dodatek do Chrome z adresu: https://chrome.google.com/webstore/detail/mgjjeipcdnnjhgodgjpfkffcejoljijf i dodać wpisy...
Mam problem z wyburzeniem stajni dla koni. Tzn rano miałam wystarczającą ilość drewna liściastego i chciałam wybudować stajnie, jednak w trakcie...
Witam, od jakiegoś czasu męczyła mnie myśl że mam jakoś mniej złóż marmuru, lecz nie było to zwykłe złudzenie. Kilka dni temu wyeksploatowałem...
Po dzisiejsze poprawce w pasku gildii kilka osób występuje podwójnie lub potrójnie, a czasem lewa postać jest online a prawa nie:) Też tak ktoś ma?
Wróciłem do was po długiej przerwie :] Wchodzę do gry, fajnie, dużo zmian... lubie to ;D No ale lagi są takie same jak kiedyś albo i jeszcze gorsze,...
Witam wysłałem 6 generałów na przygodę : - szłom, weteran + 4 zwykłych gienków Prosze o informację jak to jest możliwe ze szłom i weteran doszli...
Mam problem z czasem ze znalezieniem nowgo zloza przed wylogowaniem mialam 2 godz do konca po jakiejs godz sie zalogowalam spowrotem i mialam wieciej...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.