Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Lagi !!!!! Znikają bezpowrotnie rzucone premie, kolejka budowania potrafi sama się anulować, praktycznie niemożliwe odwołanie armii .... i cała masa...
Witam, piesze tu bo mam problem z patentem budowlanym pola dyni II poziom... Chodzi o to iż mam 8 pól a nie 3 jczyli x3 I , x2 II , x3 III - chodzi...
Czy ktoś ma taki problem? Gdy kliknę "Logowanie", (tylko raz) pojawia się tabliczka "Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i spróbować...
Witam. Proszę o podpowiedź jestem na poziomie 23 i zniknęła mi zakładka handel uniemożliwiając handel z innymi graczami. Proszę o radę co zrobić...
pisze uz 3 raz raz straciłem 155 żolmierzy i nic nie odzyskałem teraz drugi raz straciłem po 200 konnych !!!!!! zróbcie z tym coś :mad::mad:
Po aktualizacji występuje problem z zakończeniem przygody. Objawia się brakiem możliwości zakończenia przygody ręcznie, automatycznie pomimo reloga,...
Dziś rano stwierdziłem zniknięcie niewyczerpalnej studni artezyjskiej otrzymanej jako nagroda. Dotychczas po wyeksplatowaniu studnię odnajdywałem w...
zadanie od eliota : użyj co najmniej 2 remie ciemnosci na budynkach znajomego, tak zrobiłem i zadanie nie zostało wykonane, (wykonane zostało tylko...
chodzi o to że ten cały nowy interfejs handlu jest nie dopracowany, po zaakceptowaniu oferty wszystko sie resetuje a mianowicie w filtrze wszystko...
Trzy małe cmentarze dyniowe postawiłem około godziny 8. Teraz jest godzina 12 a czas produkcji zaczął iść od nowa. Chwilę wcześniej do zakończenia...
co sie w morde dzieje z tym handlem ze gina zasoby MOZE BYSCIE TO WMORDE NAPRAWILI zginelo mi 132 mapy
Handel po prostu nie działa, w nowym handlu upierdliwe było przewracanie stron i to, że nie zapamiętywało się sortowanie, ani nie było globalnego...
dzisiaj zrobiłam przygodę mroczni kapłani, po pokonaniu katedry wyświetlil mi się wykrzyknik, że wszystkie obozy pokonane i nalezy zakończyć...
...no wlasnie_gra fajna tylko ma jeden podstawowy feler a mianowicie nie da sie w nia obecnie grac! 1.przygody robic strach bo mozna stracic konto...
Witam!! Ulepszając dwa warsztaty kamieniarza z 2lvl na 3lvl (koszt po 300desek liściastych i 150 marmuru) z magazynu zostały zabrane surowce na...
Miałem zadanie wyprodukować 2x ciemność i rzucić to na 2 budynki znajomego. Wyprodukowanie 2x ciemności zaliczyło, jednak po daniu ich na 2 budynki...
Witam Pisze nowy wątek gdyż pewnie inni będą mieć ten sam problem i łatwiej znajdą odp Po zadaniu z Frankiem Steinem ( to kiedy trzeba...
Czy ktoś jeszcze ma taki problem, że może ustawić tylko dwa obiekty w kolejce budowania? Kiedy próbuję dodać trzeci obiekt, wyświetla się komunikat...
Zakupiłem pakiet startowy gry za granicą i nie mogę wykorzystać w mojej grze o co chodzi? Proszę o wyjaśnienie
Witam Od ponad tygodnia nie mam u siebie w wykrzykniku zadan dla gildii. Jestem zalozycielka gildii i powinnam miec mozliwosc ich wykonywania lub...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.