Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
O ile kolekcje na ulepszonych magazynach jestem jeszcze w stanie przeboleć i zrozumieć, że siatka dla tego magazynu błędnie jest zrobiona, ale ...
Witam Nie wiem czy już nie było (pewnie było), ale kiedy producent zrezygnuje z Flasha i przyjdzie na coś nowszego (HTML5)? Chrom w przyszłym roku...
Po zdobyciu koloni i tworzeniu linii obrony jest problem z twierdzami. Jeśli się pomylimy i chcemy zburzyć i postawić inną to teoretycznie twierdza...
Witam oto problem z którym się borykam już 3 tydzień suport jest bezradny może ktoś z graczy miał taki problem i poradzi coś chodzi o zadanie 2...
Witam serdecznie rozpocząłem grę przez steam - grając dowiedziałem się że wszyscy gracze otrzymują specjalne kody z newslettera mailowo dające bonusy...
Witam. Mam problem z przygodą jak w temacie. Przygodę zacząłem dzisiaj, korzystam z poradnika na wiki (Generał 270 + MSW z Oblężnikami (szybki...
Czy ktoś jeszcze ma coś takiego podczas logowania? czy to tylko u mnie problem? Podczas wczytywania mapy wyskakuje niebieskie okienko z...
Witam. Mam problem otóż wydałem "280" klejnotów na natychmiastowe zrobienie oddziałów, co nie było moim zamiarem, chciałem jedynie zamknąć okno...
Forum działa hmm wolno, natomiast nie można się dostać na mapę przygody. Za chyba 10 razem wszedłem, ale bez powrotu. Czyżby znów konserwa? Od...
miał ktoś podobny problem?? wysylam atak na oboz i pokazuje się nad obozem konik i dopiero po paru sekundach wyrusza. net jest ok, ping maly...
Witam. Kończyłem dzisiaj sprytnego wg. poradnika SnakeG i w ostatnim bloku zdarzyło się coś dziwnego ... albowiem generał K poszedł normalnie...
czesc, chciałem zapytać Was drodzy WspolTowarzysze, czy zauważyliście dzisiaj jakieś dziwne zachowania generałów na przygodach i/lub w trakcie...
Jestem pewny, że zrobiłem przerwę w grze dłuższą niż sześć godzin. Jestem też pewny, że mam pod kontrolą przynajmniej jedną kolonię. Otwieram...
Witam, Zrobiłam 3 ekspedycje i jak dotąd nie dostałam za żadną punktów waleczności. Zaczynam dopiero zabawę z koloniami i są to na razie te...
W kwietniu na mojej wyspie wystąpił błąd, którego rezultatem było zniknięcie Koszar (miejsce normalne, nie jakieś tam krzaki itd.). Pisałem do...
nie można załadować wtyczki wyskakuje mi taki napis i nie można grać jak to naprawić
Jak nie zapakuje się wojska do generała albo innego do transportu wojska wracają same 1,5 godziny w gwieździe po najechaniu myszką widać tylko stare...
Temat zdaje się jest znany od testowego ale BB nic nie zrobiło. Sortowanie jest skopane i tyle. Do poprawki. Nie wiem co to znaczy "domyślnie",...
Już któryś raz z kolei pojawia mi się ten sam błąd w trakcie atakowania na ekspedycjach obozu 40 Psów 40 Twrdziel 40 Wyborny Łucznik. Dla...
Witam Wczoraj nastawiłem produkcję 35 manuskryptów w SMP i poczęstowałem go ciastkiem. Dziś rano loguje się do gry, wchodzę do magazynu ciacho...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.