Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
wystawilkem na sprzedaz 461 dyn za silos w histori sprzedazy pisalo ze sprzedane czyli jakis uzytkownik kupil dynie znikły i z konta ale silosa nie...
Witam. Chciałbym przedstawic problem wystepujacy z grą. Otóż po zalogowaniu sie na swoje konto, klikam gre i po zaladowaniu sie obrazku, pasek...
Ja rozumiem ze jakis lag musi byc, no ale zeby general rozładowywal sie z wojska 5 min? to stanowczo za długo. Tak przy okazji to wioche kumpla...
Witam rano postawiłam 2e kop. złota, podniosłam na 2l i o 17 znikneły- o co chodzi? a mimo bufek na dyniach przyrostu barak!! proszę to naprawić
Od ostatniej przerwy technicznej nie otwiera mi się gra. Po zalogowaniu klikam na przycisk graj nastepnie otwiera mi się okno ładowania, pasek...
Witam, kupilem dzisiaj na handlu wikingow po uruchomieniu po za wyslaniem armi nie moge nic zrobic. Po wejsciu na mape okazalo sie iz cala jest...
Witam, od soboty, 13 października nie otrzymałem potwierdzenia (TICKET) na zgłoszany przeze mnie problem. Zgłoszenie to ponawiałem wielokrotnie, w...
Witam, Mam pytanie- czy ten ten moment (16 paździenika 10 00) błąd nadal istnieje? Tzn czy dalej istnieje niebezpieczeństwo ze dziś kupiony młyn /...
Witam Od wczoraj mam problem z wejściem na mapę przygody bądź wysłaniem tam wojska. Wyskakuje mi komunikat taki jak na załączniku. Mam łącze z UPC...
Mam mały problem wysłałem sms-a na klejnoty i nie otrzymałem kodu dostępu. Co mam teraz zrobić? (Sms-a wysłałem poprawnie 3 razy sprawdzałem.):mad:
Witam,chciałem poruszyć pewną kwestię która już od kilku miesięcy występuje bez przerwy a w ostatnim czasie znowu z nasiloną moca,a mianowicie ciągle...
Miej w posiadaniu nastepujaca liczbe ulepszonych chat mysliwskich: 1szt. Co ciekawe nie ma tekiego budynku jest za to "Chata Łowcy" którą mam na...
witam, mam problem znajomy mnie zaprosił do przygody po zaakceptowaniu nie pojawiło się "okienko " z przygodą nie mogę wejść minął cały dzień nad...
w okienku "aktualna misja - pozyskiwanie" cos sie zacielo, podzialka stoi w miejscu od kilku godzin
Dziś dopadł mnie błąd z zaliczaniem zadań - rzuciłem w sumie już 2 znajomym Ciemność ( czyli w sumie 4 Ciemności - 20 dyń w plecy ) jako załącznik...
Witam, mam problem a raczeni nie mam przygód Helloween. Zapłąciłem raz diamentami za przejście jednej przygody i teraz nie mam żadnej. W sklepie...
Witam problem jest z bardzo silnym światłem w zadaniu trzeba zrobić 2 sztuki i przyznać znajomemu któremu we wcześniejszym zadaniu ciemność daliśmy...
Witam, Od jakiegoś czasu (co najmniej od tygodnia) spada mi ilość drewna iglastego w magazynach. Jest to o tyle dziwne, że w zakładce ekonomia mam...
Witam Otóż wczoraj dałem znajomemu premie w wysokości około 15x po 2500szt woni dziczyzny na kilka złóż na początku u mnie w menu gwiazdy...
Witam Kolejny bug czy miał ktoś podobne problemy ze znalezieniem złoża przez geologa w moim przypadku węgla wyraźnie widać na Screen ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.