Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam pewnego dnia stwierdzilem ze niedlugo bedzie event hallowen'owy i zaczolem zbierac monety. Gdy event ruszyl kupywalem dynie za monety gdy...
Tak wygląda przygoda którą własnie rozpocząłem;
zaczolem grac w Polsce jak bylem na urlopie wrucilem do Szkocji a tu "błąd z połączeniem" wszystko dziala jak przestawie na unia europejska ale musze...
Witam Spotkał się może ktoś z takim problemem ? : Jestem Liderem gildii, a od pewnego czasu nie widzę u siebie zadań gildyjnych. Jest...
Dlaczego nie mogę wejść do gry??od kilku godzin prubóje i nic.pomóżcie mi..
Ktoś może powiedzieć ile trzeba czekać aż sie odnajdzie część wojska które zaginęło? Będę wdzięczny za jakąś poradę co zrobić może żeby sie...
Zacząłem dziś Wyspę Piratów, ale koledzy z Gildii zaproponowali mi Czarnych Rycerzy, więc się zgodziłem. Armie miałem już całą na piratach, ale nie...
Witam, mam taki problem założyłam konto zaraz jak gra się pojawiła przez facebooka. Napisałam do supportu w sprawie problemu z zagubioną trasakcją...
watek juz kiedys byl (ok 2m-cy temu) zostal zarchiwizowany... wiec pozwole sobie o powtorke :) BB_xaar napisales, ze przekazales problem dalej......
Zgłosiłem błąd w grze i nie dostałem potwierdzenia że support otrzymał moje zgłoszenie. Poszperałem odrobinę i znalazłem przyczynę, jest wyraźnie...
Mam problem bo spełniam wszystkie wymagania misji ale mi tego nie zalicza:mad:
Przygotowałem 2 Ciemności - i tą cześć zadania mi zaliczyło, a następnie udałem się na wyspę znajomego gdzie użyłem tych Ciemności, po powrocie na...
Ostatnio zauważyłem dziwne zmiany w produkcji. Węgla jeszcze kilka dni temu zawsze miałem w produkcji na + i to duży kilka tyś a teraz zaczęło go...
Problem dotyczy znikających patentów, usnąłem 2 budynki a odzyskałem tylko 1 patent, powinienem mieć 115 patentów natomiast z wyliczeń wyszło 114
Bractwo, weteran odpoczywa po przegranej walce, do konca 15 minut. Po 20 minutach wchodze na przygode... do zmartwychwstania zostala godzina i 41...
Witam. Chciałem wysłać wiadomość do supporu lecz nigdzie nie widze go w widocznym miejscu. Moim problemem jest to , że posiadam własną gildię ale nie...
Dzień jak co dzień - nie miałem do czynienia jeszcze z błędami o których huczy na całym forum, jakoś ani razu nic się nie zdarzyło na przygodzie i...
Zakończyłem przygodę Zdrajcy a ona nadal wisi i nie mogę jej zakończyć pomimo tego że wszystkie obozy zostały rozwalone
Witam, jak w temacie mam ogromny problem, chciałem przenieść konto z facebooka do uplay, usunąłem w facebooku zmieniłem hasło i mam teraz...
Za szturmowanie serwera testowego otrzymałem "akt własności studni artezyjskiej". Zbudowałem, podziwiałem, jak się woda skończyła, znalazłem w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.