Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
miałem problem podczas wykonywania przygody Wikingowie chodzi dokładnie o pozorowany atak na obóz 4 (general miał iść na obóz 4 a podrodze zniszczyc...
chciałbym by ktoś wyjaśnił jaki cudem w lesie w którym nie ma drwali znikają drzewa=) drwale są w 7 strefie a las znika w 3
Czy ktos mial podobny problem? Opisuje: Zona chciala mi zrobic prezent. Weszla do odpowiedniego okna i kupila klejnoty. Mialy zostac dodane do...
Napisałem już 2 maile do account.support@thesettlersonline.pl a oni nawet nie raczą się odezwać, minęło już ponad 48 godzi od wysłania sms. Jasiek...
Witam, Wszyscy których aktualnie dotyczy ten problem znają stanowisko supportu: "czekaj na naprawę która kiedyś nastąpi, lub reset konta". ...
Witam serdecznie, pod adresem http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25402-lagi-na-serwerze-lub-sam-nie-wiem-już-co jest temat, który...
Czy może jednak ktoś mógłby zamiast poprawiać wizerunki ubioru settlersa na halloween wziąłby się za lagi w silniku gry i pingi. Na przygodzie jest...
Od dłuższego czasu zauważyłam niepokojący problem - towar, który nie sprzedam na handlu nie wraca do mnie, tylko ginie gdzieś. Zgłosiłam to do...
i tym sposobem zamiast np 100 wychodzi 105 lub jak wczoraj zamiast 40 jest 42 problem zgloszony, niestety z Payment Support...
Nie widzę tutaj żadnego tematu a na serwerze Nowa Ziemia nie ma czatu. Dodatkowo nie ma zielonych kropek przy awatarach członków gildii, jakby nikt...
Ukończyłem przygodę na końskim grzbiecie ale nie mogę jej zakończyć?
Witam,dziś z poszukiwań przygód wróciło mi trzech odkrywców wszyscy niby przyniesil po 3 mapki,wszystko zaakceptowałem jak zawsze w poczcie lecz po...
Witam. Jest możliwość oddzielenie konta na FB od konta w grze? Pisałem do supportu, ale nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie, jedynie że jakiś...
No i mieliśmy dostawać zadania od Dyniogłowego i nie wiem jak w przypadku innych, ale ten mój dał mi zadania może przez góra pierwszy tydzień i nic,...
Witam Może toś si spotkał z tym, a może ktoś co powie ciekawego. Moim zdaniem bug jest. Mi każe mieć w posiadaniu ulepszoną chatę "myśliwych"....
Zakladam temat, bo to nie ja jedna mam ten problem, ze w ogole nie da sie wejsc na przygode. Na wyspe znajomego owszem, ale przygoda w ogole sie nie...
Dostalem questa po dtytulem Sciezka dla jeleni: "Miej w posiadaniu nastepujaca liczbe ulepszonych chat mysliwych:1sz" -posiadam 3- dwie na 2...
W dn 25.10 przerwa konserwacyjna miala sie rozpoczac o godz. 01.30 mnie wywalilo zgr bez mozliwosci zalogowania o 1.15 straty loot w czarnych...
Co się dzieje z geologami ? A więc wysłałem ich na poszukiwanie węgla a oni po 4 godzinach poszukiwań zaczeli od nowa sami szukać na kolejne 4...
od tygodnia nie moge sie zalogowac co jest grane?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.