Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam,nie wiem czy to jest ten dział do tego,chce sie odwołać o multikonto,dostalem bana za niby multi konto,a ja mam 2 laptopy i na 2 laptopie byl...
Witam Proszę o naprawienie problemu z kopalniami miedzi. Postawiłem kopalnie miedzi , wszytko fajnie ale kiedy skończyły się złoża wysłanie...
Witam Mam problem. Wczoraj zakończyłem misję "Zdrajcy" na którą miałem questa. Wszystkie jednostki zostały pokonane, po upłynięciu czasu naliczyło...
Zadanie Koszmar bandytow nie zalicza monet Zrobilem 3 epickie przygody (2x czarni , 1 x Bractwo) i w 2 otrzymalem w przedostatnim slocie monety...
Witam, od kilku dni mam powtarzający się problem z zakończonym zadaniem. To samo okno pojawia się co jakiś czas i przy każdym uruchomieniu gry....
Z uporem maniaka przypomina po kazdym powrocie z przygody:mad:, miga uciazliwie przypominajc o zadaniu - a zadania nie ma.:mad:
Chciałabym spytać dlaczego po przerwie konserwacyjnej 15-11-2012 nie dostałam żadnego prezentu?
zadanie wykonane 1 dzien temu Obraz wyskakuje ale nie dodaje nagrody Po zamknieciu obrazu za chwile wyskakuje na nowo i.......j/w
pokonalem wszystkie obozy bandytow a przygoda nie zostala zaliczona.chodzi o lowce nagrod.
Nie mogę wejść na rozpoczętą przygodę "łowca nagród''???
Chodzi o to, że jeśli mam pełny magazyn to zakład produkcyjny, który dany produkt produkuje nie powinien brać surowców. Przed aktualizacją było...
Dobry wieczór! Ogólnie to dzisiaj znikło mi jakieś 50 koszy, 22k ryb i trochę wędlin. Rozwinę to bo moze to być pomocne. Chcialem zrobić 5 paczek...
ukończyłem swoje zadanie, dostałem bodajże 117 monet, dziś rano zadanie ukończyła cała glidia, doszło 119 monet. pytanie: ile monet mam w...
Cześć mam problem z tymi oto dwoma zadaniami, konkretnie produkcją. przy produkcji brązu i węgla pojawia się np. w załączniku screen
Mam taki problem z misją że nie mogę osiągnąć pułapu minimalnego produkcji węgla czyli: "Zero" Taką mam produkcję Tyle węgla mam...
Czy za przejście kolejnego lvl będą klejnoty, czy nie będzie. Jeśli nie to proszę o informację jak zlikwidować konto w grze!
Witam, od jakiegoś czasu a jest to po raz kolejny nie otrzymuje klejnotów za zdobyty lvl(42). Ponownie w zakładce księga zadania(lvl nabity...
Witam, Mam kilka niejasnych zadań do wykonania: 1. Zadanie główne - Jednostki dystansowe: "Miej w posiadaniu przynjamniej 100 szt. łuków" -...
Dlaczego Dział Techniczny gry (support) nie czyta działu na forum gry Problemy Techniczne ??? Czy to są jakieś dwa różna zagadnienia? Dwie różne gry?
Mam problem związany ze zniknięciem silosa i młyna. Nie pokazują mi się w menu gwiazdy. Ale mogę bez problemu sprzedać go na handlu, jeśli ktoś chce...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.