Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, pewnie ten temat został poruszony nie raz, ale na forum jest tyle postów ze ciężko doszukać mi się odpowiedzi. Chodzi mi o to że odkąd...
Witam, Proponuję założyć taki wątek, gdzie będziemy wpisywać błędy w tłumaczeniu. Odnoszę wrażenie, że osoba która tłumaczy na polski albo w ogóle...
wystawilem 4x100 mieczy na sprzedaz, sprzedalem 3 partie a ostatnia zdecydowalem sie wycofac. I w ten sposob stracilem 100 mieczy z brazu bo nie...
Problem który opisuję dotyczy wpisywania literki ą w okienku czatu. Po wpisaniu wspomnianej literki tekst się kasuje, zostaje samo ą, problem...
A mianowicie z zadaniem: Ukończ przygodę: Łowca nagród. Ale przygodę zrobiłam już dwa razy, czyli tą którą tam miałam po lvl i od kupca. I teraz...
Nie wiem dokładnie jaką funkcje pełni Pan w tej grze, ale jest pan przedstawicielem firmy, która wypuściła ją na polski rynek. To co w tej chwili...
Mam problem z misja a mianowicie z wynikiem potyczki. Wysłałem 2 generałów na obóz pierwszy (blok) i Wieżę Wiedźmy blok się udał generał zwyciężył i...
1. Dlaczego nie moge dodac znajomego (po nazwie) pomimo udanej rejstracji?
Od paru dni są ciongłe awarie a przeciesz ta gra nie jest za darmo tak całkiem ,są sms i do nie dawna w empiku settlersi za 39 pln coś nie tak z...
Dwa razy przytrafiło mi się coś, co nie powinno mieć miejsca na handlu. Otóż, podczas kupowania ryb na rynku, przy okazji wpadła mi dwa razy...
Pytanie: czemu nie kazdy członek gildii dostaje zadanie gildy(i)jne. OD czego zalezy którzy członkowie dostaną zadanie a którzy nie. Czy proporcje...
Jak wyżej... nie mogę dodać do znajomych osoby, którą wcześniej usunęłam "nie możesz wysłać tej osobie ponownego zaproszenia do znajomych. Mam...
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę...
może ktoś pomoże, co mam z tym zrobić, ukończone zadanie "egzotyczne drewno na sprzedaż", poziom 30, a mam dalej zablokowane. Zadanie dostępne tylko...
co to ma być
Witam, moje zadanie dzienne to "uczeń", polega na zebraniu 100 szt zboża, niestety mimo iż mam 4k zboża (4.270 szt) zadania nie da się ukończyć....
Witam mam problem z założeniem gildii. Gdy klikam załóż gildie i próbuje wpisać tag to mnie wylogowuje z gry i tak bez końca. Nie wiem co zrobić...
witam znikła mi studnia która miałem na własność może tak być. pozdro.
do usuniecia problem sam sie rozwiązał
Rano jeszcze jakoś działało, ale teraz próbowałem odpalić settlersów i przez chyba 15 minut był błąd w ogóle braku odpowiedzi serwerów, teraz jakimś...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.