Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, na serwerze Złota Góra (nie wiem jak na innych) nie ma chatu gildii i dostępu online. Ja rozumiem, może ktoś o tym zapomniał, ale jednak...
witam czy jest mozliwość w jakiś sposób odbanowania czatu lezeli dostalo sie bana na czat na zawsze?? bardzo mi zalezy na grze i tym koncie ....
Robie przygode Mroczni kapłani wchodze na mape i gra sie zawiesiła, wyłaczam przegladareke, loguje sie do gry mapa przygody i znow sie zawiesiła....
Tak się pytam po dzisiejszej przerwie. Bo: 1. Bug związany z upierdliwą strzałką "nowe zadanie" nie został usunięty 2. Zwiechy w grze również nie...
Nie moge kupić trzeciej przygody łowcy. W gwieździe też nie mam,a wiem ,że sporo osób dostało trzecią przygode do tego zadania. Przez co nie moge...
wyrzuca mnie z mojej wyspy i pojawia sie komunikat ze obszar serwera jest uszkodzony co robic pomocy!!!
nie ma opcji ukoncz ma tak ktos? z pozdrowieniami dla GOYI by nie bylo bana za link:p
Witam serdecznie Nie wiem czy to błąd serwera, czy przeglądarki, czy coś nie tak z moim kompem, wiec wypisze poniżej błędy które często mi...
2 przygody nalezy wykonac: Banici :"ukoncz przygode tracac mniej niz 500 rekrutow" - wykonane i zaliczone Wiktor Podstepny :"ukoncz przygode W.......
Witam, dla wszystkich ambitnych, którzy myślą, że zrobienie tego zadania zakończy wyskakujące okienko z nowym zadaniem - muszę Was rozczarować......
Mam zadanie więcej włości aby odblokować te zadanie, należy spełnić następujące warunki : poziom gracza od 15/30 zbadane włości: 3 Mam poziom 29...
Juz drugi raz od wczoraj zauwazylem ze po wycofaniu artykulu ze sprzedazy w kantorze artykul nie powraca do magazynu. Stracilem przez to minimum 200...
Mam m.in. posiadać 5000 desek z drewna liściastego. Mam 8000 a licznik w zadaniu zatrzymał się na 4799/5000. Jakieś pomysły? PS. Forum ładuje się...
Mam pewien problem z zadaniami takimi jak "wędlina", "więcej włości" lub "taktyk". We wszystkich tych zadaniach spełniam warunki zarówno zadaniowe...
witam rozpoczolem przygode okradac bogatych w polowie przygody cos sie stalo i wyzucilo mnie calkiem z gry po zalogowaniu sie ponownie nie umialem...
25 lvl wykonalem zadania nowa stajnia,konnica,brak pszenicy dla koni a zadanie taktyk niechce zaliczyc lvl tego zadania 23
Witam Zauważyłem, że po wyeksploatowaniu kopalni żelaza / miedzi gra nie oddaje mi patentu. Nawet po zbużeniu budynku patent nie wraca. Z innymi...
Witam, W zadaniu wzrost liczby ludności wychwyciłem następujące bugi: 1)(minor) mimo że mamy zapisane "zwiększ poziom populacji do 30" to gra...
wytłumacz ten problem na konkretnym przykładzie a mianowicie : zadanie "polowanie na piasku" 1.wydaj z magazynu 210szt długich łuków - ten...
Hej Ktoś mi powie dlaczego mimo że mam 200 kryształów, to w sklepie wszystkie oferty pooza jedna są nieaktywne? I nic nie moge kupić? dzieki
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.