Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
pytanie mam dotyczące zadań gildyjnych , mianowicie nowi członkowie ich nie otrzymują , do zadań liczy już nas jako osoby potrzebne do wykonania,...
Witam, mam problem, gdyż nie mogę wejsc do gry. Loguje się normalnie, ale jak juz chce wejsć, to po załadowaniu mapy wywala komunikat: w tym...
Czy ktoś wie czy support czyta teraz zgłoszenia ? czy po prostu liczy że się samo rozwiąże albo poddali się już ?
Po przerwie technicznej: zniknęła zakładka gildi gra wiesza się bez przerwy, nie można nawet wystawić aukcji handlowych, budować etc. wciąż...
Podczas realizowania zadania Wyspy Piratów ukradło mi część wojska. Po zniszczeniu pierwszego przywódcy bandytów zaatakowałem następny obóz, niestety...
zaatakowalem oboz 2 generalami na raz i o dziwo przegralem ale jak sperawdzilem powtorke bitwy to okazlo sie zedrugi general nie dobijal juz...
witam, od rana mam problem z włączeniem gry, pokazuję sie pasek ładowania dochodzi dosłownie w sekunde do końca i tak zostaje, nic sie nie dzieje,...
Mam problem z tym, że to zadanie jest niby od 31 levelu do 31 levelu, a ja mam już 32 level, ale przypuszczam, że jak miałem 31 level to również się...
Po dzisiejszym tekście na stronie głównej pod którym podpisał się BB_xaar, a który w tłumaczeniu na prosty, zrozumiały język bez upiększeń i...
Po co robia konserwacje , grzebia w tej grze i dziala coraz gorzej caly dzien problem by sie zalogowac a misje mam rozpoczeta ciekawe kto mi odda...
Witam pomijam już problem z logowaniem bo to jakaś parodia... nawet porozmawiać na czacie nie można bo to graniczy z cudem... jednak teraz...
nie mogę się zalogować chyba nie warto grac cały czas to samo
OK. Ja rozumiem, że pracujecie nad rozwiązanie problemów ale ja drugi dzień nie mogę grać. Wielu ludzi jest uzależnionych....musicie zdawać sobie z...
Witam :) od dwóch dni nie moge zalogować się na serwer. jaka może być tego przyczyna?? pomocy!;(
nie wiem co ma na celu przerwa techniczna ale nie zauważyłem by cokolwiek się poprawiło - ciągłe zwiechy, znikający czat, problemy z logowaniem,...
Witam, mam problem z paskiem znajomych. Kliknąłem i się schował. Teraz nie wiem co zrobić żeby znowu cały był widoczny. Proszę o sugestie
Nie mogę ukończyć tej że misji niby jest wykonana klikam żeby zdobyć nagrodę klikam i klikam i klikam i tak mogę do chyba do śmierci można coś z tym...
mam miejsce w magazynach...stoczylem kilka juz walk swoimi zolnierzami...i w nagrode za kazda otrzymywalem po 200 desek z drewna lisciastego..lecz w...
Dlaczego ekipa The Settlers Online milczy na temat awari ?! Od paru dni/godzin wielu graczy nie może wejśc na swoje konta . Na pewno nie jest to...
Mam problem z kontem odnośnie czatu, po pierwsze nic nie widzę ani użytkowników ze są dostępnii ani zakładki gildi pomoc g-7 odpiszcie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.