Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam zadanie którego nie moge skończyć: PRODUKCJA NARZĘDZI /zablokowane jest zadanie "kopalnie" przy czym warunkiem odblokowania jest lvl 9-14 i...
Jest to zadanie poboczne. Z Banitami wszystko ładnie. Dziś zakończyłem Wiktorka na którym straciłem 49 żołnierzy i niestety zadanie nie zostało...
Dawniej symulator walki pokazywal mi symulacje. teraz gdy wpisze ilość bandytow i swoich wojsk to nic sie nie wyświetla
Znowu problemy z logowaniem.MAKABRA!:mad:
Witam, z nowymi zadaniami dostałem takie jak w temacie - trzeba zrobić "Łowce nagród" jako przygodę. Większość osób dostała ją do gwiazdy ja nie,...
Czesc witam wszystkich . PO nowej wersji gry mam wiele problemów których nie miałem dotąd , może poprostu nie rozumiem mechaniki tej gry (?)...
Witam Od niedzieli mam problem z zalogowaniem na konto, wyrzuca mnie na strone główną, klikam graj i znow na strone glowna
Witam wiem że nie tylko ja padłem ofiarą tego błedu (to spisek Rosjan) ;) ale po zalogowaniu się odkryłem że brakuje mi jednego generała z...
Od wczoraj mam taki problem: Po kilku minutach gry (jakieś 3-5 minut) ekran gry "zamiera". Zatrzymują się ikony animacji, nie można w grze wykonać...
Witam mieszkam z kolega i po wyslaniu mu zaproszenia zalogowal sie na konto i z braku komputera logowalismy sie na 1 i po tym pojawia sie ten blad na...
i nie jest to problem przeglądarki (używam Google Chrom'a i FF), wywala z gry, lagi są największe od roku. Rozumiem konserwacja, eventy itp., ale...
co sie dzieje?
Witam, po przeskoczeniu 31 levelu nie otrzymałem 10 patentów budowlanych, czy jjest możliwa korekta buga?
Witam, Mam problem z zaliczenie zadania gildyjnego - przejście podziemne. Wygląda to tak: Czy zadanie to musi byc wykonane przez 9...
Błędy jakie są każdy widzi ( przynajmniej Ci co mają szansę się zalogować :p ) i jak długo wiszą też widać. Ale nie o gorzkich żalach ma być ten...
Chce zmienić swój e-mail w ustawieniach ponieważ do aktualnego nie mam dostępu, wpisuje swoje hasło i nowy e-mail lecz gdy zatwierdzam wyskakuje mi...
Zostałem przyjęty do gilidii 3 dni temu i nadal nie pojawiają mi się zadania z nią związane. o co chodzi??
Czy tez dostaliście klejnoty za free?? to jakaś rekompensata czy jak??
Witam http://www.iv.pl/images/07879984791483572042.png Od jakiegoś czasu nie mozna tego zadania skonczyc u nas... Skarge posłałem na support i...
Dlaczego przez problemy techniczne i kilkugodzinny problem z zalogowaniem sie, trace dzien premi? Jest to o tyle wkurzajace, ze byl to akurat 6...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.