Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam "forumowiczów", a przedewszystkim modów i gości z BB Tak się zastanawiam ile jeszcze gracze dadzą radę pociągnoć z tą grą w takich warunkach...
Witam. Czy wiadomo już coś odnośnie kwesti przyznania tej przygody dla osób ,które nie dostały po ostaniej aktualizacji? Przez ten błąd nie można...
Witam mam mega problem... Miałem około 300 koni i powinienem dokończyć misję po sprzedaży 50. Jednak tak się nie stało ;/ sprzedałem około 150...
Szanowni programiści weźcie się w końcu do roboty a nie tylko bąki zbijacie na fotelikach !!! Brać pieniądze za "nic nie robienie" każdy by chciał...
Jak odzyskać konto, nie mogę się zalogować,wcześniej logowałem się przez FB ale zlikwidowałem konto FB i teraz nie mogę sie zalogować do gry a nie...
W treści zadania jest napisane: "Poznaj nowe przygody, co najmniej: 1." Odkrywcy przynieśli już dwie, a dalej nie ma możliwości zakończenia zadania....
Ktos wie czy mozna sie polaczyc z telefonu i jakos wmiare godnie grac? Komus sie moze uddalo i poda model, albo moze jakies wymagania typu...
Ostatnie utrudnienia -... BB_xaar 23.11.2012 18:26 To ostatnia wiadomość, dotycząca usuwania błędów w grze. Myślę że po całym dniu pracy należy...
Witam Zauważyłem że jeszcze jakoś da się pograć rano, ewentulanie gdzieś do godziny 17, potem już kompletna zwiecha. Nie mozna sie zalogować, wejśc...
Witam. Po setnej czy tysięcznej próbie zalogowania sie wreście wyszlo mi takie coś : ,, Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The...
Jak w temacie!!!!!!
To że gra działała słabo przez ostatnie kilkanaście dni było jeszcze do zniesienia. Fajnie że zostało to wynagrodzone w postaci doładowań do kopalni....
Problem z logowaniem mam już od zeszłego tygodnia a od trzech dni wcale nie mogę się zalogować dzisiaj logowanie zajęło mi ponad godzinę po za tym...
Ludzie nie ma szans z zalogowaniem się do gry!Co jest?:mad:
czy ktoś jest w sanie podać jakiekolwiek informacje dotyczące tego kiedy będzie można się zalogować?
Witam, otóż mam problem z zadaniem bo nie mogę zrobić zadania związanego z łowcą nagród. Muszę wykonać przygodę której nigdzie nie mogę nabyć, a...
Witam może chociaż przy jutrzejszej konserwacji naprawicie problem z zawieszaniem się gry podczas wyskakiwania zadań do wykonania po co co chwilę...
Witam, Chodzi o to iż wyniszczyłem dość sporo budowli bo po prostu nie wiedziałem jaką budowlę mam wybudować żeby wykonać zadanie zajmowania...
Witam Problem tkwi w pod zadaniach z których dwa się wzajemnie wykluczają uniemożliwiając ukończenie! 1. Pod zadanie - Osiągnij wartość produkcji...
Po każdym zalogowaniu się dostaję informację o wykonanym zadaniu "Większe uszkodzenia", które się ejszcze nie pojawiło w księdze zadań. Screen w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.