Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Z związku z nagminnym lekceważeniem graczy przez właścicieli settlers online z przykrością informuje zawieszeniu swojej gry Czuje się oszukany...
Pytam kiedy zostanie uruchomiona gra? To skandal i żenada co robi się z nas graczy!!! Od wczoraj nie mogę się zalogować!!! czyżby to była zemsta...
Witam, Mam problem z kontem, nie mogę się na nie zalogować, ponieważ było one połączone z Facebokiem, przez pomyłkę odłączyłam aplikacje.Teraz nie...
gdy o godz 19 lub później chcę wejść na grę to wszystko się zacina i mnie wywala z gry czyżby było za dużo graczy że nie mogę wejść kiedyś mogłam
nie zebym byl zlosliwy, ale nawet "krotkiej przerwy" technicznej nie potraficie rozpoczac o czasie... czy to istotne? owszem, bo ja np zalogowalem...
15.10.2012 zadałem kilka pytań dotyczących gry i prosiłem o odpowiedz, kiedy się to zmieni. W zasadzie poza odpowiedzią dotyczącą lagów, które...
Budynek w trakcie rozbudowy nie produkuje dóbr. Tymczasem mam piec wytopu stali, który własnie rozbudowuję na czwarty poziom, a kalkulator pokazuje...
wuj problemów z logami, straty w grze, straty na kasie u kupca /(sms/przelewy) czy ktoś z administracji ma ambicje zrobić z tym porządek lub...
mam w gwieździe paczke rudy miedzi - w ilosci 0 szt jak na zalączonym obrazku stan taki zauwazylem wczoraj, nie wiem jak dlugo jest ;) na chwile...
Witam Mam kilka zablokowanych zadań których nie da się usunąć ani wykonać. Irytujące:( Poniżej screeny. Co z tym zrobić??? Wiem, że nie tylko ja mam...
Od rana cokolwiek chce zbudować a teraz tuz po zalogowaniu wyskakuje okno:...
A u mnie zadanie "wieksze uszkodzenia" gdzie trzeba miec w posiadaniu przynajmniej 1 szt. lukmistrzow (dlugie luki) sie zawiesilo. codzienne sie...
Witam dzis kolo godziny 20 probowalem sie zalogowac wyrzucalo mnie co 10 minut kolo 21 zalogowalo mnie i wywalilo po 30 minutach. od tamtej pory...
Nie można się zalogować/lub trwa to długo/. Kochany komunikat -okay- Na testowym też. Jednak stare setlersy (1,2, 10lecie)były bardziej dopracowane.
Nie mogę się połączyć z serwerem dlaczego?
2 z 4 zakupów w kantorze handlowym nie są dostęne w menu gwiazdy w historii zakupów też nie widać: -zakupionej przygody -mieczy ze stali zasoby...
Witam, chciałbym zgłosić iż gdy stawiam kopalnie miedzi, zabiera mi patent budowlany. Gdy kopalnia jest już wyeksplatowana i ją niszcze, to nie...
Dla czego po wejściu do kupca wszystko jest nie aktywne i jest w kolorze szarym mimo że mam środki żeby kupić
Może ktoś wie kiedy naprawią ten problem ??
Jak tak Was czytam...to niby dorośli ...a jak małe dzieci. Poważni jesteście?? No sami sobie zadajcie to pytanie "Czy ja jestem powazny/a ?"...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.