Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dzisiaj o 3 w nocy strona otwiera się bez problemów, ale do gry nie wejdziesz, można przywyknąć. Moim zdaniem jest tylko jeden naprawdę skuteczny...
Od godziny mam problem z zalogowaniem sie do gry,nie pomoglo wyczyszczenie pamieci podrecznej ,ani wgranie flash playera
Zrobilłem przygodę mroczni kaplani , i w innych zadaniach w ktorych nie mozna stracic 500 rekrutów zaliczyło mi zadanie a tutaj , w pogodnym uczniu...
Witam , od ponad 10 dni nie moge sie nawet zalogowac na stronie glownej, wiec nici z napisaniem do supportu. Czy ktos ogarniety jest w stanie...
Witam Jakiś czas temu napisałem do supportu o tym że po jednej z aktualizaji zmieniło się coś na niekorzyść nas wszyskich. Chodzi o to że gdy...
Witam. Zauważyłem bardzo denerwujący problem z wyskakującym powiadomieniem o nowym zadaniu. U góry, po lewej stronie pojawia się animowana strzałka...
Witam Problem jest następujący ale nie znalazłem wpisu na ten temat. Chodzi o to że podczas uruchamiania gry nie ma zakładki czatu gildii. Nie są...
Mimo spełnionych warunków do odblokowania zadania wciąż jest zablokowane. Kolejne zadania z serii już wykonane. Inny problem to zadanie z długimi...
Mam zadanie na ukończenie "kapłana mrocznego kultu". Przyda nazywa się "mroczni kapłani".
witam y postąpiłem zgodnie z Twoimi poradami z przeniesieniem konta z fb na login zwkły...
witam zadania gildijne indywidualne zaliczone ma wymagana ilosc osob, a mimo to nie mozemy zakonczyc zadania glownego. mozemy cos z tym zrobic??
Witam Zauważyłem następujący problem Pierwszy slot bezpłatny - jest OK Drugi slot koszt 3 monety - jest OK Trzeci slot koszt 6 monet - Jest OK ...
Witam po logowaniu zauważyłem że nie mam kantoru handlowego myślałem że może przez przypadek go wyburzyłem ,ale nie ile razy staram się go zbudować...
zniknęły mi kopalnie złota, jeszcze wczoraj były ale dziś już nie ma, (3 kopalnie) z niektórych zostało złoże a z niektórych nie, kopalnie były...
Czy ktoś z was ma taki problem lub miał i zostało to naprawione? Ja czekam już 8 dzień i nadal nie mogę wejść na wyspę. Tak to wygląda:...
Witam kpiny -kpiny !!!!! Po konserwacji a oni mi nie oddali generalow wraz z 1000 wojskiem suport milczy wszyscy milcza nie mam sily juz co teraz...
Spora częśc graczy ma z tym zadaniem problem gdyż nie jest ono zaliczone pomimo pokonania nawet całej wyspy. Jest to prawdopodobnie błąd gdyż nie...
witam, zglaszam to tutaj, bo support nic z tym nie zrobil - pewnie mają duzo pracy, bo ciagle rozne bugi wychodzą... Tak, czy inaczej obrazek i...
Witam, problem znany, ale może ponownie trzeba go nagłośnić. PRZYGODA WIELOOSOBOWA 1. Gdy gram sam na mapie nic sie nie dzieje złego nawet w...
Miałem 38 lvl do 39 lvl brakowało mi 21.000 PD - napisałem zera bo końcówki nie pamiętam - zrobiłem przygodę ,,Wiktora zakletego ,, - dostałem 27.ooo...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.