Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
skozystałem z kodu na ta przygode i po zniszczeniu wszystkich obozow misja nie zakonczyła sie
Przepraszam bardzo czy wy nas tzn.graczy uwarzcie za idiotów ?? Po za kilkoma graczami co za kasę piszą idiotyczne posty i w... innych graczy,tych...
Witam, Po dzisiejszej konserwacji w chwili rzucania bardzo silnego światła (premia z eventu Halloween), wyświetla się tekst: Goniec z wyspy...
Witam dzisiaj przydarzyło mi się coś dziwnego kupiłem slot za monety - za 9 bodajże a kantor coś ześwirował i ukradło mi ponad 130 monet wykupiło...
witam.mogę się zalogować do gry ale jak chce wejść do gry to mam niebieskie tło i nic się nie dzieje albo to początkowe logowanie BB i załaduje się...
Witam was serdecznie chciałem zgłosić problem który mnie już dręczy od czasu wprowadzenia poprawek a mianowicie mam zadanie które jest wykonane i nie...
Dlaczego został usunięty separator tysięcy w handlu, dzięki niemu liczby były czytelniejsze. To było zamierzone działanie czy zostały podgrane...
Witam, Spełniłam wszystkie wymogi dotyczące zadania tj. wykonałam poprzednie jednakże przedział poziomów wymaganych do odblokowania to 31-31....
Rozpocząłem przygodę Banici, po wejściu okazało się, że nie mam z kim walczyć. Nie było żadnych obozów do zniszczenia. Do przygody było podłączonych...
Wybaczcie ale aż sie odechciewa grać robię misję a tu nie można się zalogować czas minął i **** bombki strzelił 90% znajomków już postawiło krzyżyk...
Co jest z tą super reklamowaną grą w internecie, TV i nawet na marsie. Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta"....
obecna sytuacja jest taka że grać nadal sie za bardzo nie da :) mam tak co 15/30 minut totalny zawieś całej wiochy supot nie odpowiada aa sorry...
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego wymieniony wyżej buff ma w opisie u kupca że podwyższa 3 krotnie produkcję zboża na 16 godzin a po zakupieniu w menu...
Powiem tak, niby zalogować się mogę i niby mi wyspę wyświetla, ale czatu gildii to już nie łaska, już nie mówiąc o tym, że nie widzę kto jest...
Witam, Mam następujący problem, zadanie 'Rekrutacja następnych odkrywców', nie zostało odblokowane na 37 lvlu, obecnie lvl poszedł w górę, i zadanie...
ciagle pojawiajacy sie problem z zadaniami gildyjnymi.Zrobcie w koncu porzadek z tymi zadaniami bo sie zawieszaja
Mialem wczesniej problem z wejsciem do Settlers, a teraz rowniez z logowaniem.
Przechodze etap logowania pozniej naciskam GRAJ, otwiera sie nowe okno i nic nie wczytuje.Czy to jest jakis blad z moim komputerem czy bład znow na...
U mnie się dz zalogować a po naciśnięciu graj pojawia się biały ekran co dalej nie wiem może się ktoś tym zajmie rozpoczęta przygoda czas upływa a...
to i ja dołożę swój problem niby niedużo ale zawsze to coś wysłałem na przygodę "łowca nagród" 100 konnych według poradnika ostatni obóz atakowałem...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.