Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Czy powodem może być młyn, który sama wcześniej kupiłam? Młyn od Mikołaja zaczyna się budować, dochodzi do 20% i znika.
tak właśnie pracuje BB co czwartki by generałowie zamiast 15min czy 30min chodzili na przygody ponad ten czas
Witam wszystkich czy ktos moze ma taki sam problem jak ja chodzi o to ze gdy wejde na swoja wyspe to wyspa sie zaladuje a po 10 sekundach zatnie sie...
Witam i proszę o pomoc. Od kilku dni mam problem z zalogowaniem się do gry, nie działa mi strona główna. Po wejściu na...
zakładka - Zadanie główne Podstawy poszukiwania przygód brak możliwości wykonania zadania „Rekrutacja następnych odkrywców” jest...
Zadanie "Kartka świąteczna" i mam dać znajomym przynajmniej 5 premii... Dałam już ok 16 i nadal nic... Cały czas jest 0/5. Ma ktoś podobną...
nie bede tu dziekowal suportowi ze w koncu moge grac ale...naleza sie komus podziekowania za to co zrobil/// moze jakis programista ...
Od jakiegoś czasu mam problem z dodaniem marmuru do domu władyki (nie mam przepełnionego magazynu), a teraz nie mogę dodać śniegu. Co robić :( ?
Witam mam taki problem ponieważ zaliczyłem zadanie ochotnicy co było trzeba wyszkolić ochotników na 21 lvlu, to samo z zadaniem góra wędlin na 24...
Witam Nie moge sie na gre zalogowac a raczej wejsc na swoja mape//wyspe , wyskakuje "W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie....
Witam Dzisiaj spotkała mnie przygoda z cofającym się odkrywcą Otóż czterech odkrywców wysłanych na jeden dzień. poszukiwania mieli dziś do...
witam jak mogę usunąć śnieg ,powrócić do zielonych terenów
Mam pytanie - czy ktoś ma w swojej gildi tak że nie wskakuje zadanie gildyjne... ? My już tak mamy od prawie tygodnia ze nie dostajemy żadnego...
Szkoda, że głównie na forum sygnalizowane są problemy a bardzo często potem gracze nie informują pozostałych czy nastąpiła poprawa. Dlatego proszę...
Witam. Mam problem z Kantorem Handlowym. Po dokonaniu transakcji nie pojawiają się w magazynie surowce które wymieniłem. W historii kantoru...
Witam, Mam w księdze zadań mam zadanie " więcej jednostek" tam jest pod zadanie "nowe plany" polega ono na posiadaniu produkcji narzędzi na poziomi...
logowanie od 2 tygodni u mnie konczy sie w tym miejscu : pozniej albo flash sie wywala albo po prostu se tak wisi .... testowalem po paru...
Witam. Chciałbym aby w końcu administracja wypowiedziała się na temat problemów z lagami. Wiem że macie w duszy to co mysla gracze ale czy nie...
Znikło mi wojsko z koszar 954 sztuki .wysłałem wojsko na przygodę po jej ukończeniu i powrocie okazało się że mam tylko tyle wojska ile ocalało z...
Coś się dziś pokręciło i nie mogę zwiększyć wydajności budynków np. "kanapkami" bądź tacami z rybami. Mogę zużyć raz za razem 20 tac z rybami na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.