Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
1. Najnowszy Przygoda eventowa może zostać odnaleziona przez odkrywców (poszukiwanie przygód). Co więcej, będzie można ją zdobyć w Sklepie: ...
Rozpocząłem przygodę ze znajomym. On zrobił ją prawie całą a ja wysłałem 1 generała z 1 rekrutem aby podbić obóz. Mówił mi, że muszę wziąć aktywny...
Jak w temacie już kilku graczy pisało iż mają np większy poziom niż poziom wymagany do zaliczenia zadania jak poniżej: [/URL] ...
Mija dzień i nadal nic,prezentu jak nie było tak nie ma.........
Witam. Mam następujący problem: próbuję pokonać w 8 strefie przywódce bandytów, jak wiadomo w jego skład wchodzą 1 żelaznozębny, 50 oprychów i 149...
Witam zrobilem z tego zadania misje STAJNIE KONNICA i powinna sie otworzyc misja taktyk ale nie , przeskoczylo na BRAK PSZENICY DLA KONI myslale...
Cały czas pojawia mi się informacja o łucznikach klikam zakończ jest tych kliknięć bardzo duża .Nie dochodzą w zamian premie gwiazdek ani drewna...
Witam. Probuje sie zalogowac, jednak okazuje sie ze nie pamietam hasla. Kiedy probuje skorzystac z opcji nowego hasla, na adres e-mailowy zostaje...
Jedyne co dziś dostałem od Mikołaja to śnieg. Wszyscy, których pytam, dostali prezent , o którym można przeczytać na stronie głównej. Czym może być...
witam, dzisiaj skonczylem przygode Banici, dostalem max exp., a przygody mi nie zaliczylo (nie dostalem zasobow za ta przygode). prosze o...
dlaczego nie mogę ukończyć tego zadania?
mam problem otóż mimo iż jestem w gildii to nie chce mi się wyświetlić czat gildijny próbowałem zrobić reloga i nic. jak to naprawić?
Witam w powyższym zadaniu należy przyznać premię przynajmniej 5 budynkom znajomego korzystając, przykładowo z koszyczka cioci Irmy. Niestety po...
witam czy tylko u mnie to sie dzieje ? od wczoraj nie moge sie zalogowac!!! na forum wyczytalem ze takie akcje byly juz wczesniej kilka miesiecy...
Pytanie do administracji. Co w takiej sytuacji? Posiadam lvl 38, a zadanie mogę wykonać tylko w przypadku posiadania niższego lvlu. Zadania...
czy dostane jeszcze te prezenty?? czy juz moge sie z nimi pozegnac??
Jak skończyć zdobyeanie mieczy i węgla ma ich być na poziomie 0 a nie kończą się pozostałe zakończyłem to co dalej czy to jakiś błąd pozdrawiam
Dziś wyskoczył mi taki błąd jak ponizej . Nie moge wejśc do gry po zalogowaniu jak klikam graj. Wyczysciłem ciasteczka, zmienilem przeglądarki ,...
Witam problem który trwa już 2 tygodnie nie mogę używać diamentów . Chciał bym kupić więcej ale po co dać zarobić producentom gry jak ona nie...
Witam Po wejsciu do gry mam problem, mianowicie okazuje sie, ze jakby ucina mi na dole kawalek gry, dokladnie tyle ile zajmuje pasek START w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.