Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
za każdym razem po modernizacji jak coś jest wprowadzane są błędy Event koniec świata do dziś nie został problem rozwiązany z handlem w kantorze...
Od dwóch dni nie mogłem wejść do gry. Myślałem, że dzisiaj mi się uda. KATASTROFA!!! "Wczytanie pliku nieudane" - nagle widniała ta tabliczka. Co mam...
Każdy kto koniec świata robił, wie, ze w czasie robienia tej przygody sa dwa etapy w czasie samej przygody, po których w książce zadań jest ekran...
Witam Znalazłem mały błąd bo dziś ozdabiałem sobie wyspę i nie mogę w jedno miejsce postawić kwiatka ale te miejsce jest czyste i nie wiem...
Witam! Mam pytanko! Jak widzicie mam już lvl 22. Oznacza to iż zadanie nie zostanie już odblokowane ? ...
Jak wejde na mape koniec swiata to mi sie zawiesza i musze dac restart gry, mapa wyspy działa idealnie.
Nie rozumiem cały czas przyciskam zakończ dłudie łuki i na nowo się pojawiają. Po kliknięciu nie dochodzą gwiazdki ani drewno i wciąz pojawia się to...
Wykonałem razem z kolegą przygodę "Mroczni kapłani" każdy z nas stracił około 200 rekrutów. Niestety nie uzyskaliśmy zaliczenia zadania o treści: ...
Ani słowa w komunikacie jaja sobie po prostu robią rzygać się chce!
Hej witam wszystkich i poprosze o jakieś wskazówki co zrobić bo od kilku dni nie mam na swoim profilu możliwości handlu. miał może ktoś już taki...
mam pytanie dlaczego jeszcze mi nie zaliczylo diamentow gdy bylo potwierdzenie ich
Jak w temacie - trochę to negatywnie wpływa na współpracę przy zdobywaniu mistrzostwa! :) Mam nadzieję, że ta plaga dotknęła wszystkich serwerów,...
Witam dziś wszyscy członkowie gildii nie dostali zadania. Czy możliwe jest, że zadania się skończyły czy to jakiś błąd?
mozna sie zalogwac czy nie mozna o to jest pytranie ? bo ja nie moge :(i nie mam pojecia czemu wciaż wyskauje "Połączenie nie powiodło się ...
witam, zaczynaja mnie nudzic te Wasze problemy z prowadzeniem tej gry, jak nie umiecie postawic jej na nogi przy byle jakim ewencie to przekazcie...
mam ustawić: stal o/12h węgiel o/12h i miecze produkcja 60/12h.po zaliczeniu st.i wę. miecze wyłączają zaliczenia wcześniejsze lub odwrotnie. ...
Mialem opor zolniezy na wyspie, w tym wiekszosc elitarnych. Nagle chce isc na kolejny oboz i...okazuje sie ze nie mam ok 80% zolnierzy! Pierwsza...
Witam przed wylogowaniem z gry ( na 15 min ) miałem wystawione rzeczy na sprzedaż teraz wracam i ani kasy ani przedmiotów .... da sie cos z tym...
Witam, już od 2-3 tygodni wyskakuje mi ukończone zadanie, które jak widać na załączonym zdjęciu, jest nie do zamknięcia. Za każdym razem, jak...
przydzielilem kopalni zlota premi w postaci "kosz egzotycznych owocow". premi mi ni zaliczylo a koszyk znikl z menu gwiazdy. czekalem ponad 30 minut...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.