Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Proces logowania przebiega bezkonfliktowo natomiast później przechodzi na stronę UBISOFT - u z paskiem postępu i po 10% się zatrzymuje i mogę sobie...
Wystawiłem latarnie na sprzedaż, a teraz jej tema nie ma oraz nie ma towaru za nią (500 napitku) Jak mam to odzyskać? Teraz dodałem niebieskie...
Czy miał ktoś przypadek, że zniknęła mu część wojska? Wczoraj z mapy przygody zabierałem do siebie 250 szt wojska m.in. ponad 100 kuszników, 50-80...
zgłaszam się moderatorów oraz suportu proszę poprawę jakości gry na polskich serwerach oraz odpowiedzi jasnych odpowiedzi dotyczących problemów...
Zastanawiam sie czy po każdej konserwacji cos musi zostać popsute , co poprzednio zostało naprawione ? znowu zniknęły mi dwie studnie artezyjskie :(...
przez przypadek skasowalem koszary,nie moge postawic ich od nowa,po 4% znikaja mam pozwolenie i miejsce oraz potrzebne zasoby
Jak w temacie!!!Przez to nie moge dokonczyc przygody, a to juz koncówka!
Nie wiem czy już o tym nie pisałem, ale zaczyna mnie w***iać to, że jak coś kupię od innego gracza, to muszę na 90% robić reloga, bo ta klepsyderka...
mam zadanie zeby wykonac ta przygode łowca nagród ale nie mam jej juz w kupcu ani odkrywca mi jej nie przynosi. Wiec jak mam ja wykonac albo gdzie...
Witam,Zarejestrowalem sie na serwerze kolonia z wyslanego do mnie zaproszenia,gram sobie,kolega mnie dodał do znajomych a ja przypadkiem usunełem go...
Witam, jestem w trackie przygody koniec świata, zostało mi około 3h tej przygody, nie dałem rady wcześniej jej skończyć ponieważ tworzyło mi się...
Tak tylko pytam, nie żebym był upierdliwy.
Witam, mam wykonane zadanie raz na zawsze tj. wszyscy wybici i wyspa moja. jednak tego zadania nie zalicza. drugi problem to łowca nagród....
na stronie głównej normalnie się loguje , jak klikam gra przy ładowaniu wyspy wywala mi błąd " ten obszar serwera jest uszkodzony, spróbuj ponownie"...
Pytanie do 50-siątek... tez nie macie zadnych czatow/global szept pomoc gildia / tylko zolte wiadomosci/ i wywalanie po 100 razy ...
Witam w poniedziałek zakupiłem jak i przelałem pieniądze na klejnoty 40 zł 3000 klejnotów.Niech mi ktoś powie dla czego do teraz ich nie dostałem ?
Witam Czy problem z handlem przygodą Koniec Świata występuje tylko na Nowej Ziemi - jeżeli tak to muszę stwierdzić że jest to lekkie oszustwo,...
DLACZEGO SERWERY NIEMIECKIE OD WTORKU MOGĄ HANDLOWAĆ PRZYGODĄ KONIEC ŚWIATA???? Czy to się nazywa sprawiedliwa rywalizacja?????
Witam, Mamy problem z jednym zadaniem gildijnym - "Uczta stulecia". Wykonała go wymagana liczba osób jednak nie jest ono zaliczne. Prosimy o...
Uratowałem Święta Bożego narodzenia, ale .... po przygodzie nie wróciło 121 wybornych łuczników :( Chyba już nikogo nie będę ratował :(
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.