Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam podbiłem cały obóz i dostałem deski, monety ,marmur ale nie dostałem najważniejszego czyli nowych patentów budowlanych i nie wiem dlaczego być...
Postawiłem młyn wodny. Po pewnym czasie stwierdziłem, że jednak go sprzedam, zastanawiałem się czy można go odzyskać już po fakcie zbudowania. Po...
Jak sortuje oferty np. nie chce poz. mistrzowskiego to odznaczam fajeczką,ok wszystko przeglądnięte,wyłączam handel, a po chwili włączam i wszystko...
Poprostu nie da sie grac na czarcim gaju ledwo sie zaloguje i pare minut pogram i zaraz to samo znowu sie zaloguje i po paru minutach znowu, trwa to...
hej. od jakiegoś czasu nie mogę zrobić żadnej misji. nie pojawia mi sie przycisk aby wydac towar mimo iz mam wystarczającą ilośc. Nawet nie chce...
Zadanie gildyjne stoi w miejscu już od kilkunastu dni a jest zaliczone 6/6 osób zrobiło (więcej) Pisanie do supportu = ZERO odpowiedzi!!! Zróbcie...
Co mi po takim naprawieniu czatu gildii jak teraz nei widać osób online?? wcześniej chociaż po zmianie opisu gildii czat się pojawiał i było widać...
nie da sie zlozyc oferty w ktorej chcemy kupic matczyna milosc ani w handlu miedzy znajomymi ani na handlu ogolnym - wyskakuje komunikat ze...
Gdzie moge znalezc (czy sa przechowywane) komunikaty/wiadomosci systemowe tzn dotyczace otrzymanych nagrod, bonusow itp Nie jestem pewien, ale...
witam mam problem logowalem sie zawsze przez facebooka ale chce to obejsc i uzyskac login i haslo do swojego konta czy da sie to jakos zrobic bo nie...
Jak widać, parę up-date'ów i przerw konserwacyjnych naprawia problemy. Ale ja mam AŻ DWIE!!!:mad: Pokażę Wam w kilku załącznikach: 1. Ogólny błąd...
Witam, chciałem skrócic czas dla jednego z moich odkrywców, (zostalo mu jakies 2 godz do zakonczenia misji) ale po zaplaceniu klejnotami, zamiast...
i tak konserwacja nic nie dała dalej mam komunikat co minutę i wywala mnie z gry : połączenie zostało zerwane prosze kliknąć ok aby odświeżyć...
i jak tam gra sie podoba wam chlopaki
Otrzymałam zadanie, aby wykorzystać pakiet medyczny w liczbie 1 szt. niestety nie mogę go wykorzystać, bo nadzwyczajnie go nie dostałam, powinien...
Witam. Mam dziwne menu kupieckie - praktycznie wszystkie towary na szaro - nawet te, które mógłbym zakupić. Jedyna opcja która zostaje do kupna -...
Witam, Mam pewien problem odnośnie tej przygody, przedtem jak był ten błąd, wykorzystałem wszystkie (prawie), została mi ostania możliwa (to jest...
mam problem z misja taktyk ,żeby ja rozpocząć trzeba mieć poziom 23 ukończoną misję konnica ;wszystko jest a misja taktyk zablokowana
Witam czy ktoś jest wstanie mi doradzić jak mam dostać klejnoty lub zwrot pieniędzy na które wydałem.Zrobiłem tak jak zostało napisane podczas...
o ile dotyczy to kantoru handlowego i dziala to w przypadku bezposredniego handlu ze znajomymi nadal jest problem nie da sie ruszyc okienka i ucina...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.