Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Jak długo można czekać na odpowiedź od Supportu? To już jest paranoja! 13 dni i zero kontaktu! Dostałem perma zaraz po jedynej wiadomości jaką...
Witam jak w temacie zakupiłem diamenty za 40 zł za pomocą przelewy24 pisałem do nich e-mail i odp. mi że z ich strony wszystko ok. Nie dostałem...
cały czas mam zadanie oczekujące: jak wznieść górę Nie mam innych aktywnych zadań.
Witam, co jeszcze można zrobić - czekać 9 dni na odpowiedź supportu, który podobno odpisuje ? Kolejna konserwacja i brak możliwości logowania...
Witam mam kilka zadań które wymagają poziomu w przedziale 34-37 lvl nie mogę ich ukończyć gdyż mam wyższy lvl. Dodam że otrzymałem te zadania gdy...
:mad: jak otworzyć okno pomocy ze skr. klawiszowymi? :confused:
Zalogowalem sie ale nie otwiera mi gry nie wiem dla czego Czyli do 9 moge zapomniec o polaczeniu z serwerem albo ??
Witam mam problem zadaniem więcej włości inaczej mam 33 lvl myślałem jak podbije całą wyspę że mi tą przygodę automatycznie zaliczy a tu dupa nie...
Mam pytanie do was wszystkich bo miarka sie powoli przebrała. Ładujemy tu real kaskę, spędzamy masę czasu aby coś osiągnąć a co dostajemy w zamian...
Witam, mam problem podczas jednego z beta testów dostałem w nagrodę artezyjską studnię. Do tej porty gdy tylko się wyczerpała pojawiała się w menu...
mam do wykonania zadanie "optymalizacja znaczy zwycięstwo". od jakiegos czasu występuje u mnie jakis błąd w tym zadaniu. produkcja żelaza i węgla ma...
Łączy, łączy z serwerem rozmów i połączyć się nie może. Co się dzieje ktoś mi powie? O co tu chodzi z tym fantem? Ogólnie wyskakuje: "Brak...
Witam od wczoraj od godz 15 00 cos sie stalo znkily mi pomoc i global szept tez nie dzialal potem moi znajomi byli i sa dostepni wiadomosci do nich...
Od dwóch dni przy próbie wejścia do przygody "Koniec Świata" zrywa mi połączenie. Od wczoraj nie udało mi się już wejść do tej przygody ani razu....
chodzi konkretnie o zadanie "Więcej włości" wymaganiem do odblokowania zadania jest poziom 15-30 i odkryte 3 włości mam poziom 29 i odkryte...
czy kiedys zniknie to zadaniejako wykonane z łucznikami bo za kazdym razem jak sie loguje to wyskakuje jako wykonane zadanie i jest to uciążliwe ...
Mam problem pokonałem wszystkie obozy wrogów jednak zadanie "raz na zawsze" cały czas wisi jako nie zaliczone. Może ktoś coś poradzić?
Twój brat Teodor -do wykonania zadanie "zgniłe jaja" wymagany jest poziom 31 a ja teraz jestem na 35 ale jak pojawiły się te zadania byłam na 32 wiec...
wczoraj najpierw zniknął mi handel ze znajomymi i w gildii. to znaczy ja nie mogę handlować..bo inni do mnie mogą słać. potem po paru godzinach...
Witam zwracam się tutaj z taką niepokojącą sprawą. Mianowicie gdy nabije sobie poziom cofa mi od razu do poprzedniego. Podam przykład. Mam 19lvl,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.