Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Brak w/w budowli na wadze . Kiedy błąd zostanie naprawiony? Proszę o konkretną odpowiedz. Pozdrawiam i życzę powodzenia w zmaganiu się z grą
Jak w temacie nadal nie możemy zakończyć zadań głównych - a mój wcześniejszy post wylądował w archiwum zamieciony pod dywan i nikt nie widzi problemu...
Witam ukończyłem misję "uratuj wieczerzę wigilijną"-i nie dostałem zadnej nagrody, oprócz bonusa punktowego jak mogę odzyskać swoje nagrody?????
z radością stwierdzam ze znowu nie można się zalogować, ten koleś co to prowadzi na pewno uwierzył w koniec świata zabrał kasę i zwiał, a to ze mamy...
"Obszar serwera uszkodzony w tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" Brak możliwości wejścia na włości, dodatkowo ten sam komunikat...
Witam Mam do wykonania zadanie tylko nie zapomnij - mianowicie uzyskanie ryb na poziomie 3600/12godz i to jest OK, pozyskanie mięsa na poziomie...
Witam> mam takie pytanie czy jets mozliwosc zmiany serweragry ? Nie z racji na event koniec swiata tylko po prostu chcialbym zmienic serwer z nowy...
Niestety jestem zmuszony do napisania tej skargi na forum, gdyż opieszałość supportu jest tak duża, że na odpowiedź nie doczekam się w tej przerwie...
Spekulacje na te pytania które napiszę poniżej na pewno były lecz chciałbym znać jakiś termin naprawy. - Więc tak, kiedy możemy się spodziewać...
Mam taki problem mianowicie mam ponad 1k+ klejnotów a wszystko w sklepie mam wyszarzone i nic nie mogę kupić. Chodzi tu o klejnoty które dostałem za...
Witam. Pomimo tego że jest opcja ustawienia sobie grządki kwiatowej jak komu pasuje, a dokładnie przesunięcie jej w różnych kierunkach, to i tak co...
więc od ok 2 godzin tj, od 20:00 zaczęło się od możliwości wymiany ryb na populacje zamiast chleba , pozniej komunikat że w "obszarze wystąpił błąd -...
Kiedy nie jestem zalogowana i zdobywam w tym czasie nowy poziom, to po zalogowaniu nie ma nawet żadnej wiadomości na ten temat, ani żadnych...
Ustawiłem sobie ten budynek, ale po pewnym czasie uznałem, że będzie ładniej wyglądać w innym miejscu. Zburzyłem, wróciło do gwiazdy i ZONK... próba...
Od wielu dni mam problem z grą spowodowaną źle pracującym serwerem. W trakcie wykonywania przygody Wiktor P. gra zawiesiła się, a na ekranie pokazała...
Od dłuzszego czasu nie mogę zakończyć zadania "Raz na zawsze" ( w swoich włościach musisz mieć 0 szt. obozowisk bandytów). Moja wyspa nie ma żadnego...
Pierwszy raz to zauważyłam, może i przydażyło mi sie to wczesniej ale nie zwrociłam na to uwagi. Mianowicie wystawilam 3 pozycje handlu - jedna...
Cy ktos tak ma ze jak sie zalogujeto mu sie wyswietla tylko niebieskie tlo i nic wiecej?
Witam, Jestem założycielem Gildii Bushido na serwerze 5 o nazwie Czarci Gaj. Już od dłuższego czasu zauważyłem, iż nie widzę osób zalogowanych do...
znaczy ofki kupna nie da sie zrobić. :P
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.