Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, nie mogę wczytać mojej mapy. Kiedyś już tak miałam od godziny 21:00 do rana, a znajomi także nie mogli wejść na moją wyspę i zrywało...
Witaj wszystkich, Mam problem z zadaniem,które polega na zbudowaniu 1 szt.warsztatu produkującego długie łuki. Zbudowałem ten warsztat,lecz...
Witam mam problem ponieważ w grze teraz jest event świąteczny i za wykonanie zadania jest 10 prezentów, ja dostałam takie zadanie wykonałam je a...
co jest z wesolymi geologami / wysylam a oni nic nie znajduja /w przeciwienstwie do normalnych /co znowu spaprane zostalo?
mam problem tego typu ze mam kantor handlowy, przyjaciela ponad 24h a pomimo tego handel mam na szaro gdy klikam na ikonke przyjaciela w menu :/...
Po wejściu w Kupca szara strona choć są klejnota nie można nic kopić
Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie. Co się stało? Dodam, że problem występuje od 30min. Wcześniej logowałem...
Mam problem z zadaniem Więcej włości wymagany poziom gracza 15-30 ja mam już 33 lvl podbiłem całą wyspę a zadanie się nie zakończyło jest nadal...
W opisie zadania mam bym je wykonał posiadając poziom "21-21" oraz "24-24" . Problem w tym ze ja mam wyzszy level i zadania mi nie zalicza ........
Tak jak w temacie, mam zadanie "Raz na zawsze", miałem podbić wszystkie obozy na wyspie, obecnie cała wyspa jest podbita a zadanie mimo tego wciąż...
Wie ktoś może w jaki sposób mam ukończyć zadanie "Materiały Luksusowe", skoro nie mogę wykonać zadań dostępnych na poziomach 33 -36 "Korniki" i...
Nie dostałam żadnej nagrody ani pd za wykonanie przygody "mroczni kapłani". Bardzo proszę o pomoc :)
Witam. Pisałem już do pomocy technicznej,ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Na forum również nie znalazlem podobnego problemu, a mianowicie chodzi...
witam mam problem --kupiłam generała w tawernie (zwykłego) pojawił się w gwieździe ale garnizon się niestety nie pobudował czyściłam ciasteczka i...
Witam! Cały dzień nie jestem w stanie się zalogować. Gdy pojawia się już "kolejka logowania" cały czas pokazuje mi się jeden komunikat: Obszar...
Witam, zauważyłem pewną prawidłowość. Posiadam kopalnię np. miedzi, surowiec się kończy. Wysyłam geologa na poszukiwania i w miejscu...
mam pewien problem skasowalem faceboka i teraz nie moge sie zalogowac podaje swojegomeila i haslo i nic daje zmiane hasla dostaje miela i wyskakuje...
Padło czat ogólny, handel, czat gildi, szept. U was też tak samo?
Żaden sposób zakupu chleba nie zalicza zadania, próbowałem zarówno wymiany jak i targu (chleb za moje surowce oraz chleb za monety). W każdym z tych...
Witam. W dzisiejsza noc produkowaly mi sie 23 koszyki cioci Irmy lecz gdy produkcja sie zakonczyla nie otrzymalem nawet 1.:( osobiscie uwazam to za...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.