Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam w dniu dzisiejszym 30.12.2012 trwa promocja 100% klejnotów za doładowanie. moj problem polega na tym iz zakupiłem klejnoty poprzez forme sms...
Jako, że poprzedni temat mimo nierozwiązania problemu został przeniesiony do archiwum ponawiam wątek. Dodam tylko, że na rozwiązanie problemu ja i...
Witam Czy wszyscy mogą się zalogować bez problemu obecnie na swoją wyspę. Niestety mam problem, po zalogowaniu i aktywaniu przycisku GRAJ ładuje...
witam i zauważyłem dziś jedna rzecz. Grałem jakiś czas i zauważyłem jedną rzecz. Zwiesił się czat. Ludzie pisali do mnie, a ja nic nie dostawałem....
cały czas pojawia mi się że wykonałem zadanie większe uszkodzenia co jest grane
Gdzie napisać o zwrot prezentów, które mi zniknęły.? "Suport" - ale jak?
Czy tylko ja mam pecha czy wszystkim nie wracają, inwestowalem w studnie artezyjskie po zmianie handlu wracały nagle przerwa techniczna niedość ze te...
gildia HUSARIA[HUS] zadania gildyjne mielismy wlasciwie przez kilka dni tylko, pisanie do supportu pozostaje bez odpowiedzi. Prosze zajac sie tym...
Witam wczoraj po powrocie z wigilii zastałem PUSTĄ wyspę. Nie było nic same główne magazyny w danej strefie oraz kilka studni. Zniknęły również...
Dziś zalogowałem się do gry jak zwykle za pomocą facebooka lecz po załadowaniu gry okazało się, że jestem na czyimś profilu, natychmiast z niego...
przydzielając premię dla znajomych - Koszyk cioci Irmy nie znika on z "Menu Gwiazda" i można go jeszcze raz wykorzystać u siebie;)
witam znalazlem cos takiego na forum: Rozdzielenie konta od Facebook - jak? Przegladajac forum doszedlem, i chyba slusznie, do wniosku ze wielu...
Witam, jestem ciekaw czy ktoś z Was miał podobny problem. Nie chce mi się od nowa rozpisywać, więc wkleje to co napisałem do supportu; "Witam!...
Witam serdecznie, jeżeli to możliwe proszę o przeniesienie mojego profilu na serwer "Czarci Gaj". Obecnie nie mogę dołączyć do moich znajomych na...
Czesc dzis kupilem pakiet 1100 klejnotow za 24 zl bylo wszystko pieknie klejnoty mam ale niestety dostalem wiadomosc z sieci ze ten sms...
Witam Wystawiłem na sprzedaż prezenty, a nastepnie anulowałem ale prezenty nie wróciły do magazynu nawet po przelogowaniu. Jak odzyskać te fanty?
Nie moge ukonczyc zadania w ktorym mam przejsc przygode Lowca nagrod, poniewaz juz kupilem ta przygode 3x . co mam zrobic ?? Prosze o pomoc.
Witam znalazłem dwa błędy. 1. Zadania gildiowe: Użyczone siła. Wydaj z magazynu 10 szt stali. Gdy sprzedałem przez Handel 2 szt stali to mi je...
Witam, mam problem z zalogowaniem się od wczoraj do gry na laptopie - lacze sie z netem przez telefon. Ladowanie wiesza sie na koniec drugiej...
Ktoś wystawia na handlu np 1000 wody za rybkę w czterech partiach. Okazja wiec szybko kupuje jedną partię:D ...Chciałbym kupić kolejną ale nie widzę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.