Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Siemka. Mam problem odpillem sobie ostatnio Banitow a tu sie okazuje ze juz ktos na nich siedzi zero obozow anulowac tego nie moge mimo iz ja...
Gdzie mam otworzyć okno pomocy skrótów klawiszy!!??
Witam, jest łańcuszek zadań - w pewnym momencie jest zrobienie 300 mieczy damasceńskich, potem dostaje się zadanie ELITA - mieć xxx elitarnych...
Dziś około 7.20 dokonałem zakupu 10000 sztuk marmuru w zamian za 10000 wody, informacja o poprawnym przebiegu transakcji pojawiła się na ekranie,...
Witam. Wczoraj moglem sie normalnie zalogowac z firefoxa. Dzisiaj jak tylko mi sie pokaze okienko z porada dnia, zrywa p[olaczenie. Na google chrome...
4 razy zrobiłem misje do końca a klejnoty dostałem tylko raz czy to normalne?
Witam Mam problem z zakupem klejnotów. Problem w moim przypadku dotyczy chyba każdej możliwej opcji. Za każdym razem dostaję błąd. Sprawdziłem...
Jeszcze wczoraj miałem 71 klejnotów a dzisiaj już tylko 11:/ Gdzie się podziało 60 moich klejnotów??? Loguję się codziennie, żeby na koniec...
dokładnie 24 grudnia zniknęły nam zadania dla gildii( gildia Wygnańcy Niebios, Nowa Ziemia), z rozmów z innymi gildiami okazuje się, że są takie,...
Zauważyłem dziś dość ciekawy bug - otóż po wysłaniu geologa o 9:33 w poszukiwaniu żelaza o 10:30 miał jeszcze 56 minut do końca poszukiwań. Tymczasem...
po zalogowani nie jestem w stanie nic zrobic wywala mnie z serwera po około 30sek. ...
(na poziomie 35 wchodzi mi do gry pisze przyblizony czas gry tzn.ze juz w końcowej fazie ładowania gry wyskakuje informacja ze ten fragment serwera...
Czemu przez cały dzień nie działa nasz serwer??
Mam problem z misją "Większe uszkodzenia". Stale wyświetla mi powiadomienie że została ona wykonana a po kliknięciu zakończ nie dzieje się nic i po...
Nie wiem - może coś się zmieniło, ale jakoś nie znalazłem na ten temat ani słowa w komunikatach. A mam problem z przygodą - dokładniej "Banici"....
Czy wam też się zdarza że podczas wytwarzania 25 koszy cioci irmy po ich zrobieniu w gwieździe pokazują się one w dwóch częściach? tzn powiedzmy 15 i...
Chciałbym Was prosic o zgłaszanie w tym wątku wszystkich znalezionych błędów tlumaczenia oraz niemieszczące się teksty, większość błędów będzie...
jak to otworzyc?
Przed chwilą miałem uruchomioną grę Settlers Online i zerwało mi połączenie. Chciałem uruchomić ponownie ale nie mogę. Wchodzę na główną stronę i...
Prezent otrzymałem, po godzinie - ale otrzymałem za co dziękuję Supportowi i Życzę all Szczęśliwego Nowego Roku:)).
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.