Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
BUG 1: Po ostatnim update zniknęła możliwość złożenia zamówienia na ciastka. Możne je nadal wystawiać do SPRZEDANIA, ale nie można składać...
Witam, otóż dostałem zadanie "generał został pokonany" i otrzymałem pakiet medyczny do wykorzystania. Pakiet wykorzystałem na przygodzie, a zadanie...
Wie ktos moze co sie dzieje??? Gdy wysylam sms za 11,07zl ciagle wyskakuje blad widomosci...?
Wysłałem geologa za marmurem (30 min) wyszedłem z gry i zalogowałem się ponownie po koło 40-50 minutach a do końca poszukiwań zostało jeszcze z 2...
ma problem z zadaniem głównym Wyzwól swoje włości wszystkie zadania oprócz zadania"więcej włości" aby odblokować te zadanie należy spełnić...
Witam. Proszę o wyjaśnienie kwestii liczonego czasu w grze. Byłem w trakcie wykonywania przygody. Kończył mi się czas odnalezienia 2 rud złota...
Mam taki problem z zakonczeniem zadania Raz na zawsze. Zadanie polega na tym ze trzeba miec w swoich wlosciach min 1 obozowisko bandytow a ja juz...
witam mam male pytanie co sie stalo ,ze znikla mi studnia artyrezyjska na ktora mialem akt wlasnosci.
Witam mam problem z zadaniem Dobrzy generałowie -> przygotuj konnicę. Problem mój polega na tym że w zadaniu nie chce się zaliczyć 2 cześć (...
Korzystam z kilku slotów za monety w kantorze sprzedaży Ostatnio wtopiłem kilka przygów, mapek a ostatnio 17 k marmuru . Często wybija że slot...
Czy też macie problem z postawieniem koszarów budują się do 5% i znikają i tak w koło
jak w temacie noworaczne bylo odrazu czyli dzisiaj a po pod choinkowy ni widu ni slychu co mam robic ?
"Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się" Taki mam komunikat. Logowałem sie 10 raz z rzędu i nie dalej to samo:P
Odkąd wykonałam zadanie "większe uszkodzenia", gdzie trzeba posiadać co najmniej 1 szt. łukmistrza (długie łuki), to coś się zawiesiło i co jakiś...
na serwerze kolonia są błędy z misjami dla początkujących: 3osiągnij produkcje drewna iglastego na 0/12h 4. osiągnij produkcje drewna iglastego na...
Mam wykonane zadanie, odfajkowane na zielono oraz błyszczące gwiazdki a nie mogę zakończyć go. Większość osób w gildi ma podobne problemy. ...
Witam :) mam problem ze zmianą hasła. Gdy trzeba powtórzyć hasło to piszę aby wprowadzić adres e-mail znajomego.
mam zapytanie dlaczego mi nie zaliczylo jednego zadania ktore juz powinno byc zaliczone chodzi mi o podstawy poszukiwacza skoro mam juz 43 lvl a tam...
http://screenshooter.net/4841000/fhainvg mam taki problem z przygoda Zdrajcy przygoda znaleziona choc mozliwe ze zostala zakupiona na targowisku
Od kilku dni nie mogę realizować zadań (głównych, pobocznych, dziennych). Mimo tego, że je wykonuję bądź się "wykupuję" diamentami - w wykazie nic...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.