Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Korzystam z przeglądarki Opera. Po pewnym czasie gry wyskakuje mi błąd i zamyka się przeglądarka. Trzeba w tedy ponownie uruchamiać przeglądarkę i...
Mam odkryte 2 złoża węgla. Daję budowę obydwóch. Okazuje się że na drugi w kolejce brak surowca, a między czasie wyeksploatowały się pola, więc...
@Szajbov, Twoje konto nie jest zablokowane. Proszę o wyczyszczenie pamięci podręcznej i przelogowanie się. Oraz zachowanie spokoju :) ...
Witam, czy można jakoś usunąć pojawiający się ciągłe napis "Wykonane zadania"? Problem dokładnie polega na tym, że pojawia się napis, klikam i...
nie chce mi zaliczyc tego zadania choć wchodziłem na forum, co zrobić?;/
czy księga zadań kiedyś się kończy? rozumiem, że jej celem w pierwotnej formie może być tutorial dla nowych graczy i chwalić ją za to. jeśli jednak...
Witam, temat był powielany niejedno krotnie, ale zauważyłem że są różne jego odmiany. Ja opisze swój problem i liczę że ktoś mi coś sensownego...
Pisze i oczywiście nie liczę, tak jak w przypadku zadań, że coś zostanie poprawione, a mianowicie - czas działania ciastek rzuconych przez znajomego...
patrz: załączniki. wiem, że zachodzą dość dynamiczne zmiany przy strzałkach nr I. bez względu na dynamikę zawsze, przy iglastych, gdy strzałka nr I...
Podczas włączania przygody Czarni Rycerze wyrzuca mi taki komunikat za każdym razem : Godzina nie ma znaczenia włączania żeby rzeczywiście serwer...
Witam od paru dni nie mogę sie zalogować na serwerze słoneczny gród. Wyskakuje komunikat OBSZAR SERWERA USZKODZONY PROSIMY SPRUBOWAĆ PONOWNIE. Ma...
Witam czy macie problem z wywalaniem wtyczki flash ? Gra albo sie zawiesi albo wtyczka zgłasza błąd czy panowie z BB maja zamiar cos z tym zrobic bo...
Witam mam do wykonania zadanie "więcej włości" tylko problem polega na tym że mam już poziom 33 a zadanie jest od poziomu 15 do 30 i jest...
Czekamy już drugi miesiąc na przywrócenie zadań gildii. Setki wysłanych e-maili do supportu nie pomagają. Banda niekompetentnych informatyków kpi...
Czy zostało to znowu zepsute tydzień temu, i nie naprawione podczas dzisiejszej konserwacji? :confused:
Uratuj Wieczerzę Wigilijną dziś odpaliłem te przygode i niepojawiła sie zakładka żeby naniom wejśc a i też nieda sie odpalic żadnej innej przygody bo...
Witam tu ponownie! Mam problem z żołnierzami. Mąż na drugim komputerze w pracy zalogował się na moje konto żeby nie przepadły mi nagrody za...
Wysłałem sms dostałem kod aktywujący 900 kryształów..i nie dostałem kod błędny
Obsługa serwera wie o tym, a jednak nie potrafi odblokować. czy ktoś mi pomoże! @Edit Bogver: 1. Proponuję pisać poprawnie w języku polskim 2....
Dlaczego tak jest że nawet gdy moje wojska jednym ciosem zabiją wszystkich przeciwników(cały ich pasek staje się czerwony) maja jeszcze ruch i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.