Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Proszę o wyjaśnienie jak jest liczony czas pozyskiwania weterana . Według "wszelkich prawideł na niebie i ziemi" czas trwa 2h. Czyli w skrócie :...
zakupiłam klejnoty zapłata została przyjęta i nawet mi podziękowano ale klejnotów nie ma gram na serwerze Kolonia mój nick bocja52
Cześć, czy ktoś wie jak przeprowadzić migrację z settlersow zarejestrowanych na facebugu do Uplay bez konieczności odpiecia settlersow z facebooka?...
Jak odzyskać konto i możliwość logowania się przez facebook a nie przez Ubisoft. Chcę nadmienić iż kiedyś logował się przez fejsa, pousuwałem...
Nie mogę się zalogować na grę, podczas logowania wyskakuje strone na której potrzeba założyć konto na Uplay firmy Ubisoft. Z lewej zstrony jest mój...
klikam na "wyślij armię" wyskakuje okno z generałem, ale opcja 'OK" nie jest podświetlona i nie można na niej kliknąć oczywiście wojsko w...
Nikt do mnie nie pisze a zakładka "Szept" ciągle miga. Co jest powodem?
Prawie od 2 tygodni mam problem ze znikającymi surowcami. Nie mogę produkować koszy ani osadników , bo gdy tylko się wyloguję wszystko znika....
Z problemem spotkałem się już wcześniej w S2 budując zapewne chatę drwala (igl.) Ale opiszę obecny przypadek, bo zauważyłem, że problem nie dotyczy...
Czy ktoś z graczy miał problem z przyjęciem zaproszenia do przygody od innych graczy ? Tzn, po kliknięciu opcji AKCEPTUJ w zaproszeniu, pojawia się...
Witam ..- w zadaniu jest 0/12godz drzew .Już drugi dzień leśnicy nic nie produkują i nic nie mogę przejść dalej ;(
Witam, wiem że to kolejny taki post, ale może jak będzie się tłukło BB do głowy .... Przykładem będą 2 przygody, ale myślę, że to problem ogólny....
Od momentu usunięcia eventu świątecznego podczas logowania chat wchodzi tylko i wyłącznie na global-1. Przedtem, jeśli wylogowywałem się będąc na...
wszyscy zrobili i czekamy
Witam ostatnio mam problemy z logowaniem, nie mogę zalogować się wcale (zatrzymuje się po kliknięciu GRaj - BIAŁY EKRAN). Różnych rzeczy próbowałem...
Odwczoraj niemoe sie zalogowac do gry! Bardzo prosze o pomoc!!!!
Mam mały problem z tą przygodą. Wysłałam tam swoją armię a na miejscu okazało się, że poza moją jednostką nie ma ŻADNEJ jednostki wroga. Pierwszy raz...
Witam, dzis wyslalem smsa na numer 91955 gdzie pisze o koszcie ze wynosi 23pln, dostalem sms zwrotnego ze koszt smsa kosztowal mnie ponad 31pln, moge...
Witam Serwer: Nowy Świat Gildia: KUMITE1986 Wymagana liczba klanowiczy ukończyła zadanie gildii lecz nie można go zakończyć. Po kliknięciu na...
Witam, Ostatnio zauważyłem problem: po podbiciu 2-gich włości nie dostałem bonusu wynikającego z zabicia przywódcy. Dostałem 2 wiadomości (raport...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.