Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam, chciałem dziś zakupić klejnoty za 23zł po przez sms. napisalem wiadomosc, podkreslam ze tresc jak i numer byl okey, nacisnelem wyslij, chwila...
witam jestem nowa i nie wiem czy można przestawiać budynki
Witam Mam spory problem z wykonaniem zadań w grze.A raczej brak możliwości ich wykonania.Konkretnie chodzi mi o: 1.Ani ryb ani drobiu.Brak...
mam problem w pierwszym zadaniu bylo normalnie przeszedlem tez reszte zadan mam 27 lvl powinno sie odznaczyc wszystko a jest odznaczone pierwzsze...
Witam po wczorajszej konserwacji gry, zresetowało mi premię za codzienne logowanie. Miałem jeszcze tylko jeden dzień i otrzymałbym 45 klejnotów, a...
Witam. Wczoraj ukończyłam zadanie, które było premiowane 10 monetami. Przed jego zakończeniem miałam 93 monety, po dodaniu 10 zamiast 103 miałam 3....
Proszę napiszcie, jakie gildie, od jakiego czasu i jakiej ilości członków, wiszą z brakiem zadań gildii. Myśmy do tej pory robili zadania gildii...
Witam po pierwsze miałem mam zrobić przygodę epicka , wybrałem Madczyna Milosc , wyladowalem na wyspie piratow , nie było ani poczatkowych ani...
Przygoda na końskim grzbiecie skończyła się 4 min wcześniej a miałem ostatni obóz do pokonania i tego nie zrobiłem. Ztego powodu mi troche smutno....
Oczywiście jak zwykle standardowy komunikat: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie....
Mam problem z zadaniem głównym "Przyrost Populacji". Wymaga ono posiadania co najmniej jednej rezydencji. Posiadam Co najmniej 3 rezydencje...
Od około godziny nie mogę się zalogować ponieważ dostaje komunikat, że serwer jest przeciążony i żeby spróbować później. Nie byłoby to problemem...
Od jakiegoś czasu zdarza mi się grę wyświetlać na TV, a ten jak to TV jest trochę dalej niż zazwyczaj monitor. Mimo tego mogę normalnie czytać...
Gdy szybko rozdaje się premie Półmisek ryb. Jest moment gdy premie znikają z Gwiazdy, ale budynki ich nie przyjmują !! Zgłaszałem to już kiedyś do...
To chyba zadanie gildii ? Chyba błędny opis - opis sugeruje, że trzeba wyprodukować 1 osadnika w mag. prowiantu (próbowałem dwa razy). Zadanie...
Przygoda "Okradać Bogatych" Atak na dwa podobozy chroniące przywódcę (górne prawe). Generał zwykły atakuje wygrywa i zamiast zaatakować drugi...
W chwili obecnej serwer jest przeciążony, prosimy spróbować później. I tak już ok 30 minut. Czy dużo osób ma dziś taki problem? Dawno nie miałem...
Mam problem. Pewnej środowej środy miałem możliwość sprawdzić settlersa przez 10 min, więc robiłem co najważniejsze. Brakowało mi 300expa do 33lvla,...
witam, mam taki problem, w kantorze handlowym podświetlony jest tylko zakup narzędzi za diamenty, reszta jest szara, nie mogę zakonczyć zadań za...
Jestem na 31 poziomie na serwerze Złota Góra, moja znajoma (10 poziom) gra na Czarci Gaj i niestety nie możemy się dodać do znajomych a bardzo byśmy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.