Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Robiłem blok na banitach. Genki powychodziły z obozów z opóźnieniem, przyspieszali, zatrzymywali się itp. W efekcie blokowany obóz został zburzony,...
witam mam 30 lvl i zadanie 24-24 co zrobic bo sie nie odblokował ani nie moge go anulować bo to główne zadanie w tych zadaniach ryb ani drobiu...
jaki błąd pokazuje, co wy to robicie
Mam problem otóż gdy sie zaloguje na the settlers wszystko ładnie działa klikam graj one się ładują gdy wyskakuje mi takie coś ,,połączenie zostało...
jest jakis problem z przygodami nie chca sie odpalić zamiast tego wywala z nich
mialem 2 wyczerpane kopalnie wegla, wyslalem 2 wesolych geologow zeby odbudowali zloze, gdy wymagany czas minol i geolodzy wrocili wyskoczylo ze...
Witam w przygodzie "Mroczni kapłani" jest wyraźnie napisane, "Ukończ przygodę Kapłan mrocznego kultu, tracąc nie więcej niż 300 rekrutów". Moje...
Użytkownicy, potrzebowałem wielkiego wkładu na przygotowanie tego wątku. Zbierałem kilka miesięcy materiał i czytałem wiele Waszych postów na...
Trafiłem dziś na dziwną sytuację. Miałem wojsko na przygodzie i atakowałem już przywódce, przesłałem 2 generałów na drugą przygodę i faktycznie tam...
[B]witam prosze o pomoc - problem zgalaszałe już 5 razy nikt mi nie odpowiedzial chcą mnie wyrzucić z gildii[B] Moim głównym problemem jest brak...
Witam. Od kilku dni nie dostaję bonusu za codzienne logowanie. Jestem w grze regularnie kilka razy dziennie ale od jakiegoś czasu po zalogowaniu nie...
Pisanie do suportu nic nie daje bo odpowiedź ciągle jest taka sama albo podobna: "Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim...
Szanowny adminie chciałbym zgłośc problem techniczny kiedy na czacie wpisuje /joinchat global-7 niemoge zobaczyć żadnych ofert kture są wystawiane...
Brak Zadania dziennego: Chodzi o zadanie oczekujace: Przebudzenie smoka- -szlachecka eskorta -Wydaj 100 sztuk koni z magazynu- jest zielona...
Witam. Mam problem z niektórymi zadaniami głównymi z księgi zadań. W grze mam 32 lvl, natomiast nie moge ukończyć zadań które powinny być wykonane...
Witam mam następujący problem. Mam aktywne zadanie "pierwsze jednostki uderzeniowe" Wykonalem 3 z 4 zadań pobocznych do tego zadania zostłoa 4...
Witam ostatnio robilem male przemeblowanie na s9 gdzie mialem zamiar postawic gospodarstwa w ilosci 9 i taka sama ilosc silosow, dodam ze wzorowalem...
Kiedy w końcu naprawicie mechanizm powiadamiania na maila o nowych postach w danym temacie? Ostatnio założyłem jeden temat i mi go usunęli bo nie...
Witam!!! Mam problem nie mogę korzystać z kupca w grze mam odpowiednie ilości kryształów ale wszystko jest na szaro poza jednymi materialikami nie...
I tak juz od paru dni... http://www.youtube.com/watch?v=AGLduVBGzDQ
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.