Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam . Chciałbym przedstawić pewną sytuację , więc tak .. straciłem 60 klejnotów w celu żeby przyśpieszyć poszukiwania przygody na średnie...
Witam. Starając się wejść w przygodę(Czarni Rycerze) wyskakuje mi cały czas błąd, że połączenie z serwerem zostało zerwane. Próbowałem zrobić...
nie chce mi sie zaladowac. pokazuje sie jakas kolejka logowania ktora ciagle podbija mi czas oczekiwania. moj kuzyn ma drugie konto i normalnie mu...
W pierwszym z zadań można przeczytać Wyślij specjalistę na krótkie poszukiwania aby znalazł 200 desek liściastego. Powinno być albo 20 desek,...
Witam, kiedy wprowadzono nowe zadania główne mój lvl był ok 32, zaczełam robic zad wyzwol swoje wlosci ale nie chce mi zaliczyc "wiecej włości" bo...
Po wpisaniu czegoś w zakładce Handel wywala z powrotem na zakladke global-1 i kasuje zawartosc wpisana w zakladce Handel. Edycja: Z zakładki...
Nie wiem czy było to już pisane ale w przygodzie Mroczni Kapłani w poradniku jest błąd a mianowicie aby dojść do punktu G1 i zaatakować obóz...
Witam, Jestem przekonany że już miałem ten problem kiedyś i gdzieś znalazłem rozwiązanie, ale przeglądając forum nie widzę wątku. W każdym razie...
Witam, pytanko do gildii, które nie miały przed zmianami zadań (przez dowolny okres - u nas np 2 miesiące). Czy dzisiaj dostaliście nowe ? ...
Witam. Otóż treść zadania brzmi "Wyślij specjalistę na krótkie poszukiwania, aby zdobył 200 szt. Desek z drewna liściastego". Tutaj zaczyna się...
Witam zadanie w koło mi się wyświetla po parę razy dziennie i tak codzień!!Wciskam zakończ i nic!mam tak odkąd wybudowałem budynek do produkcji długi...
Witam. Co jakiś czas gdy wysyłam geologa na poszukiwanie węgla pod moją nieobecność po czterech godzinach geolog nie znajduje nowego złoża (mimo tego...
http://img688.imageshack.us/img688/964/1setler.jpg http://img545.imageshack.us/img545/306/2setler.jpg W skrócie jeśli uśpię tartak to zalicza...
czy ktoś ma tez taki problem? od konserwy nie mogę sie zalogować Połączenie nie powiodło się Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The...
Po nocnym upgrade zadanie gildiowe zostało zresetowane. Wszyscy gildiowicze na nowo mają swoje podzadania, natomiast do zakończenia potrzeba 0...
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę...
Witam Nie lubię pisać wolę konkrety a nie lanie wody wiec: 1) Był temat do tej pory brak odpowiedzi z strony suportu. STARY TEMAT...
Jak zwykle promocja na klejnoty, i jednocześnie brak możliwości skorzystania z tejże promocji: Pytanie do ludzi z BB, czy wy zawsze robicie...
zadanie ze włościami nadal jest zablokowane i przy okazji wyskakuje mi że wykonane zadanie: śmierć przywódcom ; pokonaj pierwszy obóz przywódcy...
Dostałem na pocztę wiadomość o prezentach na urodziny lecz nie mogę ich dostać bo wyskakuje mi sklep. Jak dostać te prezenty?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.