Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Czy ktoś wie może co się stało: Zaciągnąłem do służby 75 rekrutów i dołączyłem do armii generała, następne wysłałem generała na misję w...
Jak próbuje wejść do przygody Banici to mnie wywala i muszę się ponownie logować, macie tak ?
Dziś nie otrzymaliśmy zadania dla gildii - pomimo zaliczenia wczorajszego wyzwania Czy inne gildie dostały swoje zadania? Prosimy o załatwienie...
Więc tak... na początek... dawno to zadanie zostało wykonane a nadal mi wyskakuje od dnia dzisiejszego jako zadanie wykonane- ale nie można go...
Wywaliło mnie z gry i po ponownej próbie zalogowania pojawia się komunikat o uszkodzonym obszarze serwera. pomimo wielu prób wejścia do gry - cały...
Dzisiaj chcialem rozpocząć przygodę Banici.Po próbie wejścia w przygodę przerwało połaczenie z serwerem .Po odświeżeniu strony przygoda zniknęła.
Podczas wykonywania przygody są zadania za które "niby" dostaje się doświadczenie. Po wykonaniu zadania pojawia się animacja ze doświadczenie jest...
Wysłałem wojsko na przygodę gdzie byłem zaproszony i rozwaliłem połowę tego co tam było z obozów. Niestety musiałem wyjść i po około 2 godzinkach...
Witam, Zauważyłem coś takiego. Dajemy lubczyk do domu władyki - czas "tworzenia" nowego osadnika skraca się do 5 minut. Teraz idziemy do innej...
Witam!! Mam problem otóż posiadam poziom 33 i w księdze zadań mam zadanie "Więcej Włości". Cały czas jest ono zablokowane a w opisie jest napisane...
Witam, nie chce byc upierdliwy ale macie nas w powazaniu. To ze gra dziala jakby chciala a nie mogla to jedno, to ze nie raczycie nawet odpowiadac...
Ukończ 1 epicka przygode - by zaliczyc ukonczylem matczyna milość (na ktorej widnial napis ze jest to przygoda epicka), oraz viktora podstepnego -...
Miałem w zadaniu ukonczyc Banitów, phi pestka myśle, odpalam banitów wysyłam 5 generalow z wojskiem (w tym weteran i żniwiarz) proboje wejsc do...
witam, podczas dzisiejszej konserwacji jak zwykle cos poszlo nie tak. Ciagle czat przeskakuje na global nawet w trakcie pisania. ... Moglibyscie to...
W celu przyspieszenia poszukiwań granitu do zadania "Cztery wiatry" skrocilem bardzo dlugi czas poszukiwań o polowe (klejnoty). Po przerwie okazało...
obecnie wykorzystalem juz z 95 patentow ale jest problem. Jeszcze na wczesniejszych wersjach gry jak zbudowalem kopalnie to pobieralo patent. Ale gdy...
Witam, bardzo mi sie podoba no "lepsza" wersja gry i ta lepsza jakosc, G-1 to juz nie jest chat tylko urywki chatu gildyjnego lub handlu, bo co...
Witam. Niestety ale moi poszukiwacze znaleźli już dwa razy żądaną ilość granitu a zadanie nie zostało zaliczone !!!!! Jak ten problem naprawić ?? ...
Nie dostaliśmy dzisiaj nowych zadań Gildii, któraś Gildia spotkała się z podobnym problemem?
od jakiegos czasu nie moge nic kupic za diamenty to po co mi one
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.