Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Przed zalogowaniem się do gry wszedłem na forum, więc musiałem się z niego zalogować, żeby pisać posty. Problem w tym, że nie mogę - wpisuję...
strata surowca Napitek (15400) Settlers (399) Miecz damascenski (940) Konie (4200) Miecze ze stali (700) Kusze (1300)...
Hej Używam przeglądarki chrome w wersji 24.0.1312.57 m. Często zdarza się że podczas grania w settlersów wyrzuca mi błąd wtyczki shockwave (wersja...
Witam Chodzi o zadania ochotnik i taktyk gdzie trzeba użyć 50 ochotników i 50 konnych aby ubić jakiś obóz na wyspie spoko tylko wielu...
cały czas znika mi czat rozmów "brak dostępnego serwera rozmów", na początku sie pojawia ale po minucie nie widać żeby ktoś coś pisał i jak ja chcę...
Miałem taki problem, wytworzyłem 10 koszyków cioci i zacząłem nadawać premię moim budynkom i liczba koszyków zmalała z 10 do 4 ale nie nadało premii...
Właśnie odebrałem prezencik za ostatnie kłopoty w grze a teraz nie moge sie zalogować i grac, teź tak macie?
wyczyściłem ciasteczka ,wyłączyłem kompa i nadal nie moge zalogować choc rano wszystko grało
Otrzymałem misje na początku gry, aby uzdrowić generała. Z początku nie zwracałem uwagi bo niby słaba nagroda ale... sęk w tym że NIE MAM TEGO CAŁEGO...
Po dzisiejszym zalogowaniu pojawił się problem, że pomiędzy graczami, z którymi jestem w gildii/ na liście znajomych od dawna handel został obarczony...
Piszę o tym nie dlatego, że to mi w czymś przeszkadza po prostu trochę mnie to zdziwiło. Wysłałam na przygodę zaginiona czaszka 200 wybornych...
Otrzymałem 2 pudełka przygód, które postanowiłem otworzyć. ryzyko się opłaciło: otrzymałem Wikingów i Z zaskoczenia. i tu się pojawił problem....
Witam już kilka razy miałem przypadek gdy miałem 15 min do powrotu po ponownym logowaniu zrobiło się ponad 3 godziny, proszę coś z tym robić bo to...
Witam. W ramach zadania rozpoczęłam przygodę BANICI. Zrobiłam już kilka ataków. Wysłałam generała do siebie po wojsko. Załadowałam mu 200 osobową...
nie działa mi szept nie moge pisac wiadomości widze co inni pisza ale ja nie moge co robic????
Dlaczego zadanie ciągle nie jest zaliczone mimo że na pasku pod nim jast wykonane? Np. wydaj 50 szt zboża z magazynu - pasek cały na zielono (50/50)...
Dlaczego nie otrzymałam zadania cztery wiatry? i czy jest jeszcze mozliwosc na otrzymanie???pzdr
robie zadanie 4 wiatry jak je dostałem miałem 20 kturys lvl zadanie pierwsze znajdz 200 marmuru odkrywcą krutkie poszukiwania tu błąd wysyłam na...
przez caly dzien nie moge wejsc do gry
tak jak w temacie, po mapie moge sie normalnie poruszac, budowac szkolic itp ale w momencie kiedy chce wejsc w misje wyskakuje komunikat "poloczenie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.