Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mimo, że w zadaniu trzeba uregulować 6 różnych opcji produkcji i choć takową się wykona, to zadanie nie zostaje zaliczone...
witam mam problem z zalogowaniem gdy wgrywa się już gra pojawia się komunikat obszar serwera uszkodzony W tym obszarze wystąpił błąd.Prosimy...
po zalogowaniu nie podświetla się i nie reguje ,,graj''
Witam!Pisze w imieniu Kolegi z Gildii jego nick to SB81 otóż w Dniu 21.02. około godz. 20 wysłał weterana z 250 EŻ na przygodę ,,Łowcy nagród,, z...
Witam Mam taki problem i jest on bardzo uciążliwy że co kilka minut od miesiąca pojawia mi się ten sam komunikat o zakończeniu zadania klikam na to...
Od kilku godzin zamiast działającego czatu mam komunikat, że logowanie na serwer rozmów nie powiodło sie i do tego nie wiem czy znajomi i członkowie...
Tylko jest taki mały problem, że zatrzymuje się na okienku z nowościami i nie idzie dalej. Niby koserwa trwa, a jednak częściowo się da przejść...
Witam czy miał ktoś kiedyś podobny problem? Przy wykonywaniu zadania dziennego a właściwie po jego zakończeniu pojawia sie na dole zielony pasek...
witam, mam następujący problem otóż zakupiłem komputer z Windows 7 i ciesząc się nim chciałem uruchomić Settlersów a tymczasem spotkałem następujący...
Czy zadanie "Więcej włości" zostało odblokowane, czy tylko ja mam jeszcze zablokowane? Wiadomo cokolwiek na ten temat? Chodzi o to, że mam 36 poziom...
Mam problem zalogować się do gry ciągle wyskakuje komunikat theclient was unable to load a data file delete your browser ceche and try again pomóżcie
Witam ,od dzisiaj mam problem z budowa.Mam surowce i wszystko czego potrzeba ale jak zaczynam budowe to dochodzi do 30 niekiedy 40 procent i wszystko...
Chciałem się poradzić czy zgłosić ten problem do suportu czy np ktoś miał taki problem i wszystko wróciło do normy po kilku godzinach. Oto mój...
Witam, do jednego z zadań zakupiłem w kantorze deski z drewna egzotycznego cena zakupu za 100 szt miała być 20 szt. monet. Deski zakupiłem, ale 1ze...
A Więc moje pytanko jest następujące, od kiedy została wprowadzona zasada nie informowania kiedy się złamało regulamin, długość blokady serwera...
Witam Pokusiłem się na zrobienie upgrade Magazynu prowiantu. Jak się spodziewałem Upgrade trwa dość długo. Niestety podczas ulepszania magazyn nie...
Witam - mam takie zadanie: "Ukończ przygodę 'Kapłan Mrocznego Kultu" tracąc nie więcej niż 300 rekrutów. Zrobiłem już 3 razy "mrocznych kapłanów". ...
dziwne nie możliwe wychodze z gry mam włączoną przygode i mi ją usuwa:mad:
W dniu dzisiejszym nie mamy zadania gildijnego :confused::mad:
Dziś ok. 14.00 wysłałam geologa na poszukiwania węgla, wylogowałam się i wróciłam o 18.00. Jakże wielkie było moje zaskoczenie, kiedy okazało się, że...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.