Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
po aktualizacji związanej z nowym eventem drastycznie ograniczyła się możliwa do odszukania liczba kopalń (żelazo, węgiel, marmur, miedź, nawet...
Witam DZiś kolo 9.00 zrobiłem zakup pisanek , wybrałem 2 pakiety po 300 szt. , po zakupie nie pojawiły się w menu gwiazda, robiłem reloga parę...
Jak w tytule.W przeglądarce CHROM nie widzę tekstu w zakładce SZEPT jak ktoś do mnie napisze.Widzę jedynie, że miga, czyli przyszła jakaś...
Witam mam problem z takim zadankiem jakieś rady "Przygotuj strawe dla takiej liczby Rodziny podróżnika by do twojch włości przybyło 1 osadników" i...
Zakończyłem jedną partie zadań wielkanocnych po czym zniknęły i w chwili obecnej nie mam zadań...o co chodzi?
Uwaga! Uwaga!! 20 lutego zaginął w akcji i do dzisiaj nie powrócił szybki gienek! Ostatnio widziany na przygodzie "okradać bogatych". Uprasza się...
Towar ginie podczas wrzucania do Domu Władyki. Jak wcięło czasem 30 czy 50 machałem ręką ale dziś wcięło mi 600 granitu z przygody ;/ Wbiłem tu na...
Po wybudowaniu limit populacji się nie podnosi :cool: Eeee juz naprawili :P zeby tak wszystko szybko naprawiali :)
czy ktoś byłby tak miły i napisał, jakie warunki w podzadaniach trzeba wykonać, aby ukończyć główne zadanie cztery wiatry. level 16-25 1 Zadanie...
mam podbite wszystkie sektory poza ostatnim, kupilem 5x10 patentow w sklepie, majac 31 lvl wyslalem atak na oboz bandytow i wylogowalem sie, gdy...
Mam ponad 1k. diamętów a mimo to wszystkie okna handlowe , oprócz zakupu młotków są zamknięte . Następny problem mam z księgą zadań , co jakiś czas...
Witam. Jak na załączonym screenie. Czy wymóg ukończenia zadania "Długie łuki" nie jest zaliczany przez zadanie poprzedzające? Pozdrawiam.
kurrrde padło na mnie "obszar sektora uszkodzony" Niedziela wieczór, 3 doby przed ewemtem, bufy się kończą kopalnie padają, wszystko stanie, jak...
jak to jest ze wysyłam wesołego geologa na poszukiwania złóż żelaza i pisze ze czas 30 min w tym samym czasie wysyłam normalnego geologa na te same...
Witam, Mam jeden denerwujący problem. Obozu przywódcy bandytów strefy 6 (Chuck, 50x Hajduk, 49x Łowca, 100x Oprych) nie można zdobyć. Próbowałem...
Witam. Miałam problem (nie tylko Ja), z wykorzystaniem premii poprzez Handel, a mianowicie ginęły w drodze. Wiadomo premie trwają dłużej jeśli...
Może się powtarzam, ale napisałam o problemach do supportu i błędy nie zostały naprawione. Pierwszy problem to wykonane zadanie śmierć przywódcom...
Pokazuje 5 łotrzyków i 85 miotaczy kamienia a są łowcy i psy strażnicze. I przegrana ... Czy to badziewie w wersjii beta ma służyć jedynie do...
Czy tylko ja mam to szczęście że po wyczerpaniu wody albo zboża akt własności budowli przepada?
jak to w koncu jest? ktos wysyla mi 20 ofert z koszami a dochodzi do mnie tylko 16 czasmi mniej?? :mad:
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.