Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Przystapilem do gildii i w ksiedze zadan nie mam zadan dla gildii..W pasku zadan mam tylko zadani glowne a pod nimi ciemny pasek,jakby cos mialo tam...
W księdze zadań nie pojawiły mi się przygody na szukanie pisanek a po uruchomieniu przygody po zakupie u kupca i prawidłowym zakończeniu przygody w...
Dzisiaj przeskoczyłem do następnego poziomu tj 27 nie zauważyłem abym otrzymał dodatki jakieś za kolejny poziom może już ich niema, ale po...
Witam od jakiegoś czasu zauważyłem iż złoża marmury giną i nie da się ich odszukać przez geologa. mimo tego że dzień wcześniej one były tylko się...
witam usunalem konto facebook przez ktore logowalem sie do gry .moje pytanie jest czy utracilem moje konto na thesettlers? tylko przez faca moglem...
witam po raz kolejny system oszukal mnie poniewaz dzis za to ze odpalilem gre powinienem otrzymac 60 szt granitu poprzednim razem powinienem...
mam wykonane zadani poboczne, wystarczajacy lvl 33 do ostatniego zadania i wykonane 3 zadania z tego dzialu. i od 2 tygodni mam zaciete te zadanie
Jak pewnie część osób wie - jakiś czas temu miałem prawie 14 dniową przerwę w grze z powodu błędu z zadaniem Elita.... Przed moim błędem pojawiały...
Witam, Chciałem się wybrać na wojnę z obozem bandytów [50 Ha, 110 Op, 40 Ł] ze strefy 9. Niespodziewanie zaatakowałem przywódcę bandytów ze strefy...
witam wpisywałem ten kod 9B2-C3DC-42B4 i pokazuje mi ze wykorzystany prosze napiszcie co moge zrobic aby ukończyć bo juz ja robiłem a i kupic nowej...
Złożyłem ofertę sprzedaży, a dokładnie przygodę "Azyl bandytów" za parę drobnych. Oferta nie pojawiłą się w zakładce "Sprzedaż". Przygodę wcieło, a...
Kolejna wpadka: W magazynie prowiantu wytwarzałem 13 koszyków cioci Irmy. Czekałem dość długo. Wieczorem widzę, że koszyki chociaż zniknęły z...
Żaden obszar nie może być uruchomiony proszę o kontakt z naszym biurem Wyskakuje mi przez cały czas taki komunikat lub proszę o uruchomienie gry od...
jak zwykle odsylaja na forum i inne takie ale nie ma zadnej inforamcji wyglada to tak jakby konserwa jeszcze trwala ale NIE ma zadnej...
Czyli jak w temacie. Taki stan utrzymuje się od wtorku 11 marca. Pisałem do supportu ale tam cisza jak makiem zasiał. Dodatkowo nie widzę kto ze...
Znalazłem reklamę the settlers online. A w niej: Wybierz zawód i 3 postacie : handlarz, polityk lub wojskowy. Nic takiego nie ma w grze! Jeśli...
Niestety dzięki bugowi nie jestem w stanie zrobić questa. Zrzut ekranu poniżej.
Witam. Rozpoczęłam przygodę "polowanie na pisanki". Co robię źle w tej przygodzie? Wysłałam armię, dwóch generałów z wojskiem. Generałowie doszli,...
czesc kupilem klejnoty i lipa chyba se jaja robicie bo za to place !!!!~!
BB_XAAR : Zwiększ zapas pisanek o 800 szt aby otrzymać pierwsze 100 sztuk - kogoś chyba zwariował. CO TO MA BYĆ ? Event za klejnoty? Bo jak...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.