Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Prosze o pomoc. Z gory pisze iz to konto jest testowe i moze byc usuniete po rozwiazaniu mojego problemu. Musialem je zalozyc aby stworzyc tu na tym...
Wszedłem dzisiaj na gierkę, patrze jest zadanie wykonać misję sabotaż. Zakupiłem sabotaż za 1 rybkę i w gwieździe mam teraz 2 sztuki. Niestety nie...
Mam problem nie mogę wejść do gry wyskakuje mi okienko: Obszar serwera uszkodzony , w tym obszarze wystąpił błąd prosimy spróbować później tylko ze...
Nie mogę zakończyć zadania gildii ponieważ przycisk "zasoby" jest nieaktywny mimo posiadania wystarczającej ilości. Już nieważne, odblokowało mi...
witam mam problem z budowaniem kopalni zlota bo choc mam zasoby to wyswietla mi ze potrzebuje zasobow i nie chce sie zaczac budowac
Nie wiem czy tylko ja tak mam ale od 2h godzin probuje sie zalogowac i caly czas wyswietla mi przerwa techniczna ???
Ukończyłem przygodę i co ogromne zdziwienie GENERAŁOWIE ZNIKNĘLI Z CALA ARMIA co w związku z tym mam robić ? Może któryś z Modów wyjaśnię nam te...
problem jw. - czy ktoś ma podobnie?
Z tego co pamietam w zakładce historii miało się pokazywać 20 ostatnich tranzakcji, ale jeżeli je usuniemy to pokazują się poprzednie, jeżeli to...
Od godziny 8 rano nie mogę wejść do gry. W czasie kolejki logowania wyskakuje komunikat z błędem serwera...... ...
W zaginionych pisankach mam zadanie "nie tak całkiem do niczego" w którym trzeba ukończyć przygodę polowanie na pisanki. Problem w tym, że dzisiaj...
Witam, Mam problem z zadaniem eventowym: znajdź 20 szt pisanek dzięki średnim poszukiwaniom. Problem polega na tym, że od momentu aktywacji zadania...
Dziś rano mogłem grać , po południu a teraz naciskam przycisk GRAJ i nic , jakby nie reaguje ten przycisk weźcie mi powiedźcie co zrobić
cze proszę o pomoc: szkole wojo - schodzą ludzie, broń etc - ale wyszkolone jednostki zwyczajnie znikają, nie ma ich ani w przydzielonych oddziałach...
Nie doczytawszy na poczatku wysłałem 4 generałów z wojskiem na pisankową wyspę gdy zawrócilem ich byli już bez wojska. Druga sprawa wciaż...
Witam.Mialem 32 lvl na serwerze Nowa Ziemia{Realm1],bylem w gildii [IW] Immortals Warriors.Po awarii netu nastą pil blad.Teraz w żaden sposb nie moge...
Witam, po aktualizacji nie można sprzedawać już zawalonego muru :) Czy ktoś ma inne przedmioty które można było sprzedawać i już nie można ?:)...
Witam, Mam problem z zapamiętaniem hasła w przeglądarce Chrome. Po wpisaniu loginu i hasła na "głównej" i wciśnięciu enter/kliknięciu zaloguj nie...
mam problem z zadaniem więcej włości daliście ograniczenie na 15lv a ci co mają większy to co :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Mam problem z zadaniem glownym: "nowe materialy budowlane". W tym zadaniu sa 4 podzadania i 3 z nich juz wykonalam. A problem polega na tym ze jedno...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.