Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mmam problem ponieważ przypominam hasło i otwieram wiadomość która przyszła na e-maila i przenosi mnie na strone ubi i pisze error pomocy ps:e-mail...
Witam w prezencie od ubisoftu na maila dostaliśmy teoretycznie 10 jaj + zajączka, natomiast ja osobiście dostałem 1 jajko, więc chyba problem do...
Ej, co się dzieje w tej grze że niekiedy ot tak po prostu wcina budynki. Kiedyś wcięło mi leśnika liściastego, ale dobra pomyślałem że może nie...
Wysłałem geologów na poszukiwanie złóż. Mieli wróci za kilka minut. Wszedłem na chwilę na mapę przygody, a jak wróciłem czas poszukiwania się...
Cześć, czy tylko ja zostałem wyróżniony przez BB i nie mogę się zalogować od około 90 minut? Byłem w grze, skończyłem MK i w dropie dostałem relog......
Witam, Mam następujący problem: Dawno temu kupiłem przygodę Bagienna Wiedźma, dziś próbowałem ją uruchomić, nacisnąłem rozpoczęcie przygody,...
Witam...macie moze ten sam problem co ja? Brak wszystkich czatów rozmów......nic nie działa
Witam!!! od kilku dni mam problem z zaliczaniem zadań typu zwiększ zapasy ryb o 100 szt, wcześniej psia rodzina i inne, mam cały zebrany zapas...
Cześć Wszystkim w dniu dzisiejszym od godziny 9:00 nie mogę wejść do gry jakieś problemy techniczne czy ktoś wie dlaczego i kiedy znowu będzie można...
Witam.Nie mogę nic kupić w sklepie za klejnoty,wszystko jest na szaro.eventowe mapy też nie mogę kupić chociaż nie są za klejnoty.
Witam Po ostatniej konserwacji, powinienem otrzymać drugą serię zadań wielkanocnych... Niestety, nie mam nic... Pisałem już do supportu ale...
witam mam problem z zalogowaniem sie na gre, wychodzi ze nie udalo sie uzyskac polaczenia z gra, i prosze sprubowac ponownie i to juz od rana,...
A teraz dodajcie tłumaczenie :D http://imageshack.us/photo/my-images/703/undefined1.jpg/...
kupiłem tytan. gdzie on jest?
Zgłaszam ponowny brak zadań gildii. Zróbcie coś choć raz porządnie !!!! Gildia Hades, serwer Czarci Gaj
otóż mam problem iż mam miecznkika i wszystkie rzeczy potrzebne do ich robienia oraz w podsumowaniu gospodarki pisze żę niby produkuje 216 mieczy na...
Podczas robienia przygody jakieś 15 minut temu zerwało mi połączenie. Jakiekolwiek próby zalogowania na serwer kolonia kończą się monitem...
Jako pierwsze zadanie eventowe wyskoczył mi komplet pisanek nie mam możliwości wykonania łańcucha zdarzeń z poszukiwaniem pisanek bo wiszą mi w...
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25425-Geolog-gubi-czas-poszukiwania-z%C5%82o%C5%BCa! Temat już jakiś czas temu był poruszany, nagle...
Zrzut ekranu.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.