Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam limit 2240 osadników. Kupiłem 2 domki na wodzie. Wybudowałem jeden domek - mam 2280. Wybudowałem drugi - mam z powrotem 2240 :) Zerują się...
Hej. Ukończyłam podbój wyspy - bandyci przepędzeni, wszędzie stoją magazyny, domy, tartaki a pomimo tego ciągle wyskakuje mi "ukończyłeś zadanie...
mam problem, a mianowicie nie dostałem jeszcze nowej misji na pisanki ... wie ktoś jak to naprawić? pisanie do supportu nie ma sensu bo odpiszą mi po...
Gildia [TMNT] - Turtles serwer złota góra
Nie wiem o co chodzi. Ale po tym jak dałem narzędzia na rynek i miałem ok. 80 szt. nagle coś takiego.... działa tylko zakładka z opcją -> 55 klejków...
Nie mogę się zalogować cały dzień ,wyskakuje napis ,,Obszar serwera uszkodzony w tym obszarze wystąpił błąd prosimy spróbować ponownie,, i...
Witam mam problem z łancuchami zadan wielkanocnych. A wiec skonczylem 2 lancuch zadan wielkanocnych przedwczoraj i dzisiaj nadal nie mam kolejnego...
od 2 dni odkrywcy nie przynosza pisanerk do wykonania zadania potrzebowałem zdobyc z poszukiwan jeszcze 4 pisanki ze srednich poszukiwan a tu nic to...
Zauważyłem taki problem, od kiedy pojawił się event wielkanocny, właściwie zauważyłem go kiedy wykonywałem zadanie, gdzie jednym z podzadań było...
Mam problem bo niemoge odblokować zadanie "Oszustwo"mam napisane zeby odblokować..-questactive 0 0 Main3Middle...pomoże ktoś bo niewiem o co...
Witam Wczoraj w okolicy godz 20.00 zacząłem robić zdrajców i na 2 bloku wystąpił następujący blok generał 250 wpadł w strefę walczącego obozu!! ...
Pomocy!!! nie mogę się zalogowac od dwóch dni. a jak już mi się udaje i naciskam "graj" to pokazuje się biała strona. Bardzo proszę o pomoc. Z góry...
Witam, podczas sprawdzania "podsumowania gospodarki" zauważyłem że liczy i pokazuje bonus do danego surowca tylko w danym surowcu - nie widać bonusu...
:(
Mam zadanie "budowa natychmiastowa", jednak pomimo klikania w iknokę budowy natychmiastowej nic się nie dzieje :(
Wysłałam wczoraj odkrywce na średnie poszukiwania, żeby zdobyć pisanki. Po 12 h wyszło ich ok 6 i kiedy je dodałam do domu władyki, to nie zostały...
Anulowanie problemu
zjadło mi osadników, konkretnie 625 byli w gwieżdzie nie nie mam ich , co można z tym zrobić, to już drugi raz, dla mnie to oszukaństwo nikt mi...
pisałem już o tym problemie nie mogę zakończyć pierwszego zadania wyzwoloneą mam całą wyspe a nie da się zakończyć zadania zakończ pojawia się co...
Czy ktoś ma problem że geologowie restartują czas zamiast znajdywać złoże? Kilku geologów szuka mi złoża złota i wszyscy ciągle resetują czas, a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.