Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Po naciśnięciu przycisku "graj" pojawia się komunikat błąd z połączeniem. Co mam zrobić? POMOCY!!!:(
Od kilku już dni w zakładce Kupiec mam nieaktywne wszystkie pola z wyjątkiem narzędzi. Myślałem, że to problem związany z jakąś aktualizacją systemu,...
Jest godzina 15:00 02.04.2013, a ja jeszcze nie dostałem 4 części misji na pisanki? Dzięki kur... Jak zawsze się popisaliście.
Witam, Wysłałem mojego nowego Weterana zdobytego za pisanki na misje Wyspa piratów, ale nie ma go na mapie inni generałowie dotarli z wojskiem,...
Nie otrzymałam pisanek za zadania wielkanocne, co dalej?
co kilka sekund pojawia mi się zakończenie zadania śmierć przywódcom (chyba już 2 lub 3 miesiące) w tym momencie zawiesza mi się system oraz zawiesza...
Witam zakupiłem grę Heroes VI GOLD EDITION i w środku znajdował się kod promocyjny do the settlers wpisałem go w kodach promocyjnych moim profilu ale...
Od dłuższego czasu próbuję kupić klejnoty i nie ma takiej możliwości, po kliknięciu w jakikolwiek sposób zapłaty widnieje problem z przetwarzaniem...
Mamy w gildii (S-WAR) problem z zakończeniem zadania "Wyspa sztyletów". Ukończyło je 16/18 osób wymaganych do zaliczenia, ale reszta ma to zadanie...
Witam, dzisiaj podczas gry zaobserwowałem pewne dziwne zdarzenie. Otóż kiedy miałem aktywną przygodę a w moich koszarach lub magazynie prowiantu...
Witam... nie moge wesc do gry mimo zalogowania.. zawsze tak jest w nocy????????
Taką informację dostaję od ok 15,30. Inie mam jak wejść do gry. Cierpliwość mi się kończy.:mad:
Ostatni łańcuch misji wielkanocnych zaczął się pierwszego. Czwartego grubasy kończą nosić pisanki. To tylko 3 dni. A ja dostałem ten łańcuch w...
Cześć mam mały problem z obozem numer 2 może macie jakieś pomysły? Nie wiem jak go ponować bo obóz A generała przechywaca Link do poradnika: ...
Witam Mam problem z zalogowaniem sie na serwer Nowa Ziemia.. Wszystko sie odpala do momentu az linijka znika i wyskakuje ''porada dnia''a wtedy...
Witam wszystkich. Wczoraj podczas robienia przygody Dzieci Sawanny napotkałem na dziwny problem. Nie widziałem jeszcze takiego opisanego na forum,...
Zadanie obejmuje - wyszukanie zoża węgla - wskazanie kopalni - upgrade kopalni do 5 poziomu Ponieaż miałem wszystkie złoża węgla odkryte...
Po zalogowaniu sie do gry pojawia sie przycisk "Graj", ale jest nieaktywny, nie przenosi na wyspe.
Witam. Chciał bym poinformować że podczas ataku na obóz przed obozem przywódcy (50 Huskarl, 50 Thrall, 25 Walkiria) który wycelowany jest w przywódcę...
Skracanie czasu przez 2 za klejnoty nie dzieli a mnoży przez 2.Widać to powylogowaniu ponownym zalogowaniu.Mnie zrobił z 9 godzin na 18 godzin.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.