Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam od rana nie mam opcji anuluj..
Witam, mój problem polega na tym że: 1. Po zakończeniu przygody mroczni kapłani i pokonaniu wszystkich obozów jakie tam były, otrzymałem komunikat...
nie moge pisac na czacie!wie ktos dlaczego?
Huston... mamy problem...
Witam zakupiłem dziś 3 rezydencje za klejnoty niestety po wybudowaniu nie podniosły limitu populacji, mało tego u znajomego który dopiero co postawił...
Od godz. 02:00 (12 kwietnia) nie mogę się dostać do gry. - po logowaniu i ładowaniu ekranów, przy próbie wejścia ciągle wywala mi komunikat : ...
Przedwczoraj zaraz po zalogowaniu zniknęło mi prawie 3400 monet. Oczywiście napisałem do pomocy technicznej i otrzymałem szybko odpowiedź. Miła Pani...
Dziwne, bardzo dziwne: Czyżbym gdzieś postawił koszyk 'na kredyt'? Dorabianie nowych koszyków nie wyrównuje na zero.
Mała sugestia dla wszystkich mających problem z wyskakującymi co chwilę powiadomieniami o zakończonych zadaniach. Jak pojawi się niebieska...
Od jakiegoś czasu dokucza mi dość uciążliwy błąd. Zaczynam stawiać jakieś budynki, widzę że mam w kolejce np. 3 budynki, po czym następuje jakieś...
miałem na wadze 25.03 2013r dwie oferty po 12k granitu za 1k pisanek po wygaśnięciu ofert granit mi nie wrócił do magazynu pisze to jako...
Czyżby znów jakaś aktualizacja ? Czy tylko ja mam problem z wejściem na grę
Witam chyba problem każdemu z Was znany a dokładnie wyskakujący komunikat w ksiedze zadan " wykonane zadanie" z 1 pokonanym obozem czy administracja...
Witam, ostatnio gra mi sie laduje po pare minut albo i wiecej, mapy sie wolno wczytuja itp. Tez tak macie?. Problem na pewno nie lezy po mojej...
mam wielka prosbe dzisiaj czyli 6 kwietnia miedzy 14 a 18 miałem swoja oferte chandlowa 200 monet za 45 dyn trzy oferty.dwie mi sie udało sprzedac z...
Zróbcie w końcu cos z tym handlem! wiecznie sie zawiesza i co 2 min trzeba robić relog,no bez przesady ;/
Mimo usilnych prób nie udało mi się wejść do serwera testowego .To znaczy muszę obejść się smakiem. z pozdrowieniami Wiekowy
Witam. Nie wiem jak to do końca powinno być ale mam 39 lvl ale ciągle nie odblokowane zadanie pt. Wykonaj zadanie "Inne wyspy" co uniemożliwia mi...
dzień dobry nie zalicza mi zadania gildyjnego z emerytowanymi bandziorami cache czyściłem zrobiłem każdego i nie chce zaliczyć, zróbcie raz coś...
Wczoraj znajomy z niewiadomych przyczyn wlaczył posiadana w swoich zbiorach pisankową przygode, ona po chwili znikneła, bo wiadomo event mamy za...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.