W tym dziale można rozmawiać na tematy, które nie są bezpośrednio związane z grą The Settlers Online.
Ulubiony moderator :) ANKIETA
09.11.2017 13:20
Sądzę iż każdy zna zasady, więc dołączcie jeśli Wam sie nudzi :P Jeśli nie to....Piszecie słowo na ostatnią literę słowa poprzednika Tak więc...
liczymy po kolei do 1 do 1miliona :)
Były to życzenia dla kobiet z okazji Dnia Kobiet. Co się z nimi stało? BB_Penelopa wytłumacz to, jesteś przecież elokwentna i inteligentna. Z...
troche inicjatywy w kierunku graczy,nie tylko jak wam czapka stanie
Bodajże w marcu ma wyjść kolejna odsłona gry z serii Settlers. Ostatnio była (chyba zamknięta) beta i na YT można znaleść recenzje, pierwsze wrażenia...
Zabawa w skojarzenia jest prosta ;) patrzymy na post wyżej i piszemy pierwszą rzecz jaka przyjdzie wam do głowy. Aby nie było masowego nabijania...
Cześć wszystkim! :) Jakoś tak się stało, że spontanicznie powstał wątek "Gracze pytają, moderatorzy odpowiadają...
Zapraszam do mojej doliny (Utopia Planitia) w grze Everdale (twórców Clash of Clans i Boom Beach). Nie ma tu walki, żadnych rajdów, palenia wiosek,...
Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc w udostępnianiu linku do zbiórki na leczenie mojej córci. Z góry serdecznie dziękuję ...
Jako, że ostatnio są pewne problemy z grą sporo graczy odeszło lub też okazjonalnie wchodzi by zerknąć co sie dzieje. Odwieczny płacz że unity...
Uwaga: Skopiowałam tutaj posty z tematu "Światowy dzień życzliwości i pozdrowień" (https://forum.thesettlersonline.pl/threads/47491). Postaram się...
Przedstawiamy Opowieść Rycerza Gra - historia "Jednego słowa" Jeden z Twoich zwiadowców powrócił z tajemniczym raportem! Podczas patrolu...
a
y powodu tego ye nie umiem yaktaliszwac gry. moje przygodaz TSO dobiega konca,
Ilu weteranów z 2012 pozostało aktywnymi graczami ? Zgłaszajcie się ;)
nadszedł czas na konec grania settlers GAME OVER
Zebraliśmy siły, walniemy go elitarnymi ;) Tu jest tylko jakieś ok 70 genków. Jak kto może więce (na pewno)j, dawać zdjęcia :)
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.