Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu.
Genialny Support
26.07.2023 09:53
Jeśli problem nadal występuje, to pomógłby nam zrzut ekranu zarówno komunikatu o błędzie w przeglądarce, w tym kompletny pasek adresu przeglądarki,...
Wyjaśnienie szablonu raportu Jak wygląda / czego dotyczy błąd? Na przykład: komunikat o błędzie, utrata połączenia itp. Data i godzina —...
Drodzy Gracze, Od 24 lipca 2017 roku, otrzymujemy raporty związane z utrudnionym logowaniem oraz z innymi niedogodnościami. Poniższe wyjaśnienia...
Slim-Browser - kompletny pakiet - Pobieranie - Rozpakowanie - Granie Nie jest wymagana Konfiguracja * Nie jest potrzebne Google Chrome W...
Przegladajac forum doszedlem, i chyba slusznie, do wniosku ze wielu graczy nie wie jak to zrobic i szukaja takiej "opcji" w panelach gry. A nie tedy...
Witam wszystkich Od wersji 69 Google zdecydowało żeby zablokować zapamiętywanie aktywacji wtyczki flash dla konkretnych stron, w efekcie z każdym...
Witam. Kolega posiada następujący problem, co uniemożliwia mu zalgoowanie się. Skoro captcha wygasła to nijak nie poda prawidłowego kodu....
Mała podpowiedź! W pierwszej kolejności proszę raz jeszcze wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, Flash Player'a i DNS. Pamiętajcie, aby...
Witam, kłopot zgłoszony już dawno do supportu (15-08-2024). Zakupiłem pakiety klejnotów w promocji +100 %, nie otrzymałem tego bonusu (+100%)....
jak się okazuje tylko wybrani dostali bana na grę, tylko szkoda że nie wiemy czym zawiniliśmy :(
OD 02.03.2025 rana do dzisiaj tj.03.03.2025 godzina 16.06 nie można się zalogować.
Problem występuje nie od dziś. Już od dwoch tygodni jest problem i nie moge zaladowac gry,pasek ladowania nie dochodzi do konca . Początkowo się w...
Witam od rana nie mogę się zalogować do gry. Czy ktoś wie w czym jest problem.
Od trzech dni musze zmieniać hasło aby się zalogować. Rano loguje się normalnie, po południu też, a wieczorem po wpisaniu hasła dostaje linka na...
Dzień dobry. Mniej więcej rok temu zgłosiłem przez pomoc techniczną pierwszy raz problem z wersją przeglądarkową. Od tamtego momentu nic się nie...
Witam, mam kłopot z rozbudową magazynu nawodnego. W magazynach mam ponad 1.500 prezentów, które potrzeba do rozbudowy. Niestety przycisk rozbudowy za...
robilem 7 relogow i nie mozna wejsc na przygode w gildi tak samo maja problemy
Ja już nie chcę tego roztrząsać, aby ktoś to naprawił, bo to trochę jak walka z wiatrakami, ale zostawiam to jako informację. Zwróćcie uwagę na...
Czemu znowu nie można sie zalogować???????????
Dlaczego po wykonaniu zadań dziennych i oczekujących nie mogę odebrać kryształów. Ktoś miał taki problem?
Czy Wam też właśnie przed chwilą padła gra? Znowu?? Od 2 tygodni wiecznie to samo, a teraz jeszcze event ruszył i znowu ten sam problem - można się...
Witam, dlaczego w podsumowaniu gospodarki wydobycie rudy platyny z tunelu miłości jest równe 0? Czy taki problem tylko występuje u mnie? Czy to...
Hej Wywaliło mnie z portable klienta z komunikatem ..."serwery przeciążone..." - nie wpuszcza zarówno z klienta jak i z Unity. Niech kto da znać...
Zaczyna to być chyba problem nie do ogarnięcia z tą gierką - ponownie pojawienie się pana młotkowego ,daje sygnał gra nie działa :). Zabawa w kotka...
No i jak zwykle gra po ich przeróbkach padła. Ciekawe kiedy się zorientują, że nie działa. No to po nagrodach. chyba ze Trampek zablokował, bo dla ...
Wczoraj wieczorem gra po prostu się zawiesiła i już nie dało się zalogować. Próbowałem przez przeglądarkę, przez aplikację. Zerowy skutek. ...
może być na dowolny język... Drodzy Gracze, Zdajemy sobie sprawę, że dzisiaj udostępniamy użytkownikom doświadczyli oprogramowanie, które...
Dzisiaj ok południa pojawił się problem z odpaleniem gry , zaznaczam ze rano jeszcze wszystko śmigało. Po zalogowaniu , wciskając przycisk ''Graj"...