W tym dziale znajdziesz wszelkiego rodzaju poradniki i wskazówki związane z The Settlers Online.
W tym dziale znajdziesz propozycje poradników.
Szybkie poradniki - sposoby...
14.07.2024 11:02
Przeniesienie konta Facebook do Ubisoft Migracja poprzez profil na stronie głównej Od 18.01.2023 możliwe jest przeniesienie konta Facebook do...
Jak wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookie przeglądarki Unity. Pamięć podręczna przeglądarki to zbiór plików, w których przechowywane są dane...
Po długich bojach udało mi się odpalić grę pod Linuksem. Kilka wskazówek (trochę chaotycznie, ale może komuś pomoże): 1. Użyłem Lutris. 2. W...
DAJE W TYM MIEJSCU, bo zauważam, ze ludzie nie sprawdzają innych tematów na forum: LUDZIE, czy w w ogóle czytacie cały temat, czy tylko...
Katalog poradników- przygody Podział alfabetyczny A Ali Baba, młody drwal...
CZAS LETNI Witajcie! :) Co jakiś czas docierają do nas komentarze typu "BB nawet czasu na forum we własnej grze nie potrafi ustawić!" Stąd ten...
Pomoc dla początkujących: Wskazowki dla początkujących. (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/15650-Wskazowki-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych.)...
Ekspedycje PVP - Ekspedycja szkoleniowa (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/36878-PVP-Ekspedycja-szkoleniowa) autor Tatul Poradnik...
Sztuka robienia bloków nie jest taka trudna jak się wydaje. Do czasu, kiedy generałowie podążali tylko sobie znanymi ścieżkami opracowanie bloku...
1.Kiedy mogę zacząć przygodę ? - samemu można zacząć przygody od 26poziomu, dostaję się wtedy przygodę "Łowca Nagród" w samouczku, przed 26poziomem...
Po pierwsze, najważniejsze - wyczyśćcie historię przeglądania! To minimum higieny jaką należy przeglądarce zapewnić raz na jakiś czas. Obszerna...
Zgodnie z regulaminem działu "Pomysły i sugestie"...
Drodzy Osadnicy, bardzo często nowi gracze spotykają się z problemami, których ktoś już wcześniej doświadczył, i zadają pytania, na które ktoś już...
NOWOŚĆ PORADNIKI OBRAZKOWE :...
W tym temacie zebrałem linki, które przydają się w grze. Starałem się selekcjonować wśród ogromnej masy różnych materiałów. Niektóre z nich są wręcz...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.