W tym dziale możesz zadawać pytania oraz prowadzić rozmowy związane z grą The Settlers Online.
Atak z Zaskoczenia, atak na...
23.05.2024 12:45
Nie mozna grac bo android 4.2 nie obsluguje adobe flash player. Czy macie jakies pomysly jak to obejsc tablet ma ponad 1GB pamieci i procek 1,2...
Wbrew różnym twierdzeniom, z jakimi możecie zetknąć się na czacie i forum, nie jest to ani nadchodząca nowa wersja TSO, ani nowa gra marki Settlers....
Dzień dobry, :) jak wiadomo, polska społeczność jest pełna ciekawych pomysłów na grę, o czym świadczy, chociażby wypełniony po brzegi dział z...
Bardzo często, jako moderatorzy, słyszymy różne informacje na swój temat, część jest prawdziwa, część to mniej lub bardziej zadziwiające legendy. ;)...
Chciałbym jako informację zwrotną wyrazić opinię, że konkurs matematyczny, który polega na sumowaniu pojemności różnych budynków przy braniu pod...
witam, tych kart nie ma nigdzie, nie można ich zamowic ani kupić, ładna mi promocja :mad: jak zwykle jedna wielka sciema
Witajcie ! :) Studnia Życzeń wzbudziła sporo emocji, pojawiło się też mnóstwo pytań dotyczących tej zabawy, dlatego właśnie postanowiłam otworzyć...
Witam, czy jest możliwość zmiany maila do konta? Jeśli tak to w jaki sposób? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Czy na forum istnieje narzędzie do blokowania wyświetlania osób, których nie chcemy czytać. Tzn, niech sobie piszą, tylko żebym ja tego nie widział....
No to dzisiaj dostaliśmy wspaniały prezent - uniwersytet. Pytanie jak mam podnieść w nim poziom, skoro wymaga osiągnięć z wielkanocy 2017? Gram...
Otworzyłam Zimową Krainę Czarów i zniknęła. Nie ma jej w Księdze zadań, nie wróciła do gwiazdy. Nie mogę otworzyć innej przygody bo krzyczy, że mam...
Pytanie o prezenty, aż tak jesteśmy niegrzeczni i niepotrzebni dla zespołu BB że przysyła na święta takie dziadowskie prezenty? Zdziadzieliście do...
Magazyn Igloo jest pomijany przez osadników tak samo jak Magazyn na Łodzi w poprzednim evencie. To z powodu tradycji których nie należy zminiać ?
Nie moge wyslac odkrywcy na poszukiwanie ekspedycji (sa na szaro) a u Was ? O co chodzi ? Kolejny błąd ?
coś chyba nie tak jest z tym cudownym zimowym domem bo ulepszenie na 8 poziom kosztuje 4,500 zaprawy i 4,500 prezentów a w opisie oraz w zeszłym...
Witam, mam pewne pytanie odnośnie umiejętności czarującego geologa. Chodzi dokładnie o czarujące złoże. Czy dobrze rozumiem, że ma 100% szans na...
Cześć, Chciał bym żeby szło zaznaczyć odkrywców i jednym kliknięciem wysłać wszystkich odkrywców na artefakty np. Chciał bym aby tak samo było z...
Tylko ten chyba budynek nie został wyposażony w opcję podwyższenia na 7-my poziom. Czy to niedopatrzenie czy wynikająca z dziwacznych i...
nic się nie dzieje, nie ma odpowiedzi na zgłaszane problemy wygląda tak jak gdyby do pracy przychodziło parę osób zerknąć na forum, sprawdzić czy...
fakt, że moderatorzy indywidualnie podchodzą do kwestii stosowania się do regulaminu nie budzi wątpliwości, w tej kwestii chciałbym uzyskać...
Występują jakieś problemy z logowaniem do TSO - nie można się zalogować ani przez Klienta i Unnity
Mam takie do was zapytanie czy żeby otwierać okienka w tym kalendarzu wystarczy mieć 1 lvl czy trzeba mieć jakiś lvl aby móc to odblkowywać?
DAJE W TYM MIEJSCU, bo zauważam, ze ludzie nie sprawdzają innych tematów na forum: LUDZIE, czy w w ogóle czytacie cały temat, czy tylko...
Granie w ekspedycje to jakis glupi wymyslil nie moge zabrac tyle wojska ile ja bym chcial to moje wojsko i ja gram straty ogromne a zyski zadne...
witam jak w tytule mam problem z odpaleniem gry zaczyna sie ładowac lecz za chwile wychodzi ze cos z skryptem problem java script ?? podaje zdjecie...
Wybaczcie za lamerskie pytanie, ale czy w tym roku jest do zdobycia budynek Świąteczne Znalezisko? Bo szukam na wiki i znaleźć nie mogę...
Co z czasem premium, ja nie mogę grać, ani grać nie będę za bardzo do czasu naprawy, czy zostanie oddany?
Witam. Nie gralem w to od , dzisiaj sie zalogowalem i cala wioska zalana woda. W miejscu usunietego budynku rowniez woda. Pytanie jak przeniesc...
chyba zrezygnuję z dalszej gry
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.