PDA

Zobacz pełną wersję : Kolejny udany event walentynkowy :)

amanda22
12.02.2025, 19:34
Zaczyna to być chyba problem nie do ogarnięcia z tą gierką - ponownie pojawienie się pana młotkowego ,daje sygnał gra nie działa :). Zabawa w kotka i myszkę zaczyna być nudna ,zdecydujcie wreszcie - likwidujemy grę ,bo nie dajemy rady jej naprawić . Ilość błędów nie zmniejsza się a narasta .

D4gon
12.02.2025, 19:51
Dokładnie od 30 minut nie da rady się zalogować . Połączenie z serwerem zostało zerwane.

Malagre
12.02.2025, 19:53
to samo... co event ta sama zabawa z serwerami...

w 1 dzień wywaliło na kilkanaście godzin... teraz może trochę krócej to potrwa :)

ml76
12.02.2025, 19:56
to samo... co event ta sama zabawa z serwerami...

Masa osob ma ten sam problem Gdzie oni maja te serwery? co to za gowno? Przy oblozeniu serwera ok 60% tak sie wali to co bedzie jak wiecej osob zacznie grac Oczywiscie oni niby wiedza ale maja to gdzies bo to tylko gra ale lapy po nasze pieniadze wyciagaja Wszystkich wywalic zamknac serwery i w koncu niech ten UBI zrobi to co powinien oglosi bankructwo bo przedszkolakami tej gry nie udzwignie ale normalnych programistow nie zatrudni bo nikt tu przyjsc nie bedzie chcial i to trwa od ok 2-3 lat juz

MROK669
12.02.2025, 20:14
Gra staje się ,grą dla koneserów , nikt szanujący swój czas i zdrowie psychiczne nie poświęci swojego czasu badziewiu wiecznie zawieszonemu , z problemami przy logowaniu , podejrzewam ze dział techniczny opanowali ,,inżynierowie" sprowadzeni przez panią Angelę , niestety tego nie naprawi się maczetą :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

amanda22
12.02.2025, 21:03
[QUOTE=MROK669;307483]Gra staje się ,grą dla koneserów , nikt szanujący swój czas i zdrowie psychiczne nie poświęci swojego czasu badziewiu wiecznie zawieszonemu , z problemami przy logowaniu , podejrzewam ze dział techniczny opanowali ,,inżynierowie" sprowadzeni przez panią Angelę , niestety tego nie naprawi się maczetą :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUO

Dokładnie . Świetne ujęcie tematu .

Alexbobo666
17.02.2025, 15:54
Gra staje się ,grą dla koneserów , nikt szanujący swój czas i zdrowie psychiczne nie poświęci swojego czasu badziewiu wiecznie zawieszonemu , z problemami przy logowaniu , podejrzewam ze dział techniczny opanowali ,,inżynierowie" sprowadzeni przez panią Angelę , niestety tego nie naprawi się maczetą :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Chłopie - wyluzuj, zerknij do słownika co oznacza "koneser"... to raz. Nikt szanujący swój czas nie będzie go marnował na grę w setki...to dwa. Co do działu technicznego... to raczej nie ma tam nikogo poza botem wypisującym "wyczyść itd." bo jakby tam byli inżynierowie sprowadzeni przez panią Angele to by wszystko hulało. A przy okazji ciekawe czemu Hindusi siedzą w informatyce, a Polacy w szparagach?

amanda22
19.03.2025, 07:04
Chłopie - wyluzuj, zerknij do słownika co oznacza "koneser"... to raz. Nikt szanujący swój czas nie będzie go marnował na grę w setki...to dwa. Co do działu technicznego... to raczej nie ma tam nikogo poza botem wypisującym "wyczyść itd." bo jakby tam byli inżynierowie sprowadzeni przez panią Angele to by wszystko hulało. A przy okazji ciekawe czemu Hindusi siedzą w informatyce, a Polacy w szparagach?

"Ciekawe "podejście do tematu , - zerkanie do słownika jak wskazujesz jest zbędne .Takie niskie mniemanie masz o Polakach ??? Pani Angela -" dobre" . Że o obywatelstwie nie wspomnę.

Dianazbr
19.03.2025, 09:52
Ja dzis od rana nie moge juz sie zalogowac. Oczywiscie pisanie tu nic nie da a chyba jeszcze bardziej denerwuje, bo nie ma odpowiedzi. No cóż

Vegeciooha
19.03.2025, 14:53
Ja dzis od rana nie moge juz sie zalogowac. Oczywiscie pisanie tu nic nie da a chyba jeszcze bardziej denerwuje, bo nie ma odpowiedzi. No cóż

No niestety to samo, co zawsze :( Ja tym razem mogę wejść, ale na przygody znowu nie można się dostać ani na wyspy osób, które nie mogą wejść do gry :(

piotr2025
19.03.2025, 14:57
Też mam problem z zalogowaniem. Zgłosiłem jako błąd w grze. Innych też zachęcam. Tylko wtedy wiedzą o skali problemu.