Zobacz pełną wersję : Brohmann po interwencji bb jest do bbani
od wczoraj nowy generał brohmann szkolony pod atak z elitarnymi żołnierzami przegrywa w wiekszości przypadków, a wcześniej zawsze wygrywał :cool:
nie jest to tajemnica że to bubel którego używanie kasuje zapas uzbieranych przez miesiące najemnych rekrutów, a teraz dodatkowo przegrywa walkę w łatwej przygodzie
więc domyślamy się, że przy nieudolnej próbie naprawiania błędu ze znikającymi rekrutami skaszaniono statystyki ataków generała, tylko że zapomniano nam o tym powiedzieć, bo po co, a może nikt nie zauważy?? :eek::eek::eek::eek::eek:
czy myśli tam ktoś w bb?? :mad:
niby pytanie retoryczne ale jednak - czy jest szansa większa niż na wieżę z byka (czyli jakieś 2%?) że NAPRAWICIE to w styczniu czy raczej dopiero na gwiazdkę w maju? ;)
Papciolinski
07.01.2025, 20:55
Acha czyli naprawa błędu z najemnymi rekrutami to rozwalenie generała do reszty ,a ja naiwny myślałem ze oddadzą mi 30k rekruta .
pretor29
07.01.2025, 21:00
tak mialo byc :D
StachuSiekiera
08.01.2025, 18:37
a to byla jakas interwencja?
nie bylo koserwy
halo, autorze tematu, a wskaż mi informacje od BB , że naprawili lub cokolwiek z tym generałem, robili
bo na razie jest info.....
"Następujące działania mogą obecnie prowadzić do nieprzewidzianych problemów:
• Wysyłanie Generała Brohmana może usuwać najemników rekrutów z menu gwiazdy "
Aby uniknąć tego typu problemów, prosimy o niewysyłanie Generała Brohmana na przygody w tym momencie!
żadnego infa, że naprawili.... NIE MA
ludzie potrafiacy napisac kod ktory tak 'dziala' powinni dostawac jakies specjalne nagrody i tytuly
halo, autorze tematu, a wskaż mi informacje od BB , że naprawili lub cokolwiek z tym generałem, robili
bo na razie jest info.....
"Następujące działania mogą obecnie prowadzić do nieprzewidzianych problemów:
• Wysyłanie Generała Brohmana może usuwać najemników rekrutów z menu gwiazdy "
Aby uniknąć tego typu problemów, prosimy o niewysyłanie Generała Brohmana na przygody w tym momencie!
żadnego infa, że naprawili.... NIE MA
halo, dociekliwy graczu, a czemu mam ci cokolwiek wskazywać, widzisz tyle co ja a raczej trochę mniej akurat w tej sprawie - bo chyba nie interesowałeś się tym lub nie zauważyłeś wcześniej, co wynika z tego co napisałeś
jakie sią FAKTY, sprawdzone w XXX przypadkach (grobowcach)
Brohmann odpowiednio wyszkolony robił grobowiec jak duch 1 atakiem z elitarnymi żołnierzami, skuteczność 100%, wydawał się atrakcyjny do tego stopnia że niektórzy kupili następnego za klejki
a piszę ''odpowiednio szkolony'' bo szkolenie z wiki nie nadaje się do tego zastosowania, a można go wyszkolić tak by robił grobowiec elitarnymi jednocześnie zostawiając miejsce na kodeks w najwyższej linii, a więc nie tracił zalet w innych przygodach :cool:
ale nie o szkolenie chodzi, bo szkolicie jak chcecie, ja też robiłem kilka prób podobnie jak parę osób na naszym serwerze
i Broha wygrywał jednym atakiem, ZAWSZE, a od poprzedniego poniedziałku czyli wyłączeniu 1 fazy raz to robi a raz nie, a raczej 2 razy przegrywa atak na ostatni obóz a 1 raz wygrywa jak dawniej ;)
---
więc NIE wiemy czy to po uruchomieniu wgranej wcześniej z całym eventem 2 fazy, czy potem skryptem magicznym który odpalają w nocy i czy PRZYPADKIEM czy UMYŚLNIE - ale parametry Broha wyszkolonego wcześniej zostały zmienione, chyba ze w garbate bałwanki czy tam aniołki wierzymy i coś co działało przez 3 tygodnie, teraz NIE będzie działać przez kolejne 3, a potem znowu zacznie :D