PDA

Zobacz pełną wersję : kłopot z zakupem klejnotów

Helikaon75
18.11.2024, 17:26
Witam, kłopot zgłoszony już dawno do supportu (15-08-2024). Zakupiłem pakiety klejnotów w promocji +100 %, nie otrzymałem tego bonusu (+100%). Support techniczny twierdzi, że nie mają możliwości dodawania klejnotów i że sprawę przekazali do innego działu, który zajmuje się takimi sprawami i ciągle cisza. Czy jest jakiś konkretny adres/osoba , która może rozwiązać mój kłopot, w miarę szybko?
Pozdrawiam

Bartexio
19.11.2024, 17:41
podziwiam za odwage i desperacje w zakupie klejnotow w tej grze

iraxx
19.11.2024, 21:53
Dokładnie, nawet nikt z BB nie potrafi odpowiedzieć na pytanie gracza !

closer71
20.11.2024, 11:06
po czymś takim ciężko będzie zdecydować się na zakup klejek

pretor29
21.11.2024, 21:21
nie mozna inwestowac pieniedzy w cos co nie dziala prawidlowo od lat ...

StachuSiekiera
22.11.2024, 18:54
U mne w gildii dwie osoby zostały oszukane przez BB, nie otrzymali wogóle klejnotów, maile do suportu są porażką, odpisywanie w stylu "nie mamy twojego płaszcza i co nam zrobisz". Klejek już nie kupią. Pene, może byś to zgłosiła wyżej, że jest problem, czy to też znany błąd i nie ma sensu zgłaszać?

psychopatix86
22.11.2024, 23:15
Na wiekszos problemow potrafia odpisac to jest znany bląd i nasi specjalisci nad tym pracuja , to więc po co pisac do suportu albo do bb jak otrzymamy taka odpowiedz lub tez w odpowiedzi zrobia kopiuj wklej

closer71
23.11.2024, 11:46
no ale pieniądze muszą oddać, inaczej można by ich gdzieś zaskarżyć

pretor29
23.11.2024, 14:10
taki poziom tej firmy wiec co sie dziwic

MaciekL24
23.11.2024, 16:11
kupiłem wczoraj rano klejnoty do dzis ich nie otrzymałem

Bartexio
25.11.2024, 01:25
Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa

Karmen100
12.12.2024, 13:35
Nowi gracze nie zdają sobie sprawy ze przy zakupie klejek na wiekszą kwotę zostaną okradzeni
kupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pry ich nie otrzymałam pomimo kilkakrotnego zgłaszania problemu

closer71
12.12.2024, 14:55
Pasowało by sprawdzić, jaki to jest odsetek tych nieudanych zakupów. Czy tak si dzieje w każdym przypadku czy też są tacy co kupili i dostali towar. Tak więc dobrze by było aby ci co zrobili udane zakupy też się wpisali.

ceer52
12.12.2024, 16:03
mnie już okradli dwa razy. nie polecam zakupów w tym złodziejskim sklepie

Karmen100
12.12.2024, 16:30
Mam wrazenie ze okradają początkujących graczy,zakupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pory ich nie otrzymałam.
dłuzej grający juz wiedzą na co mogą sie narazic
ciekawe kto sie bogaci naszym kosztem?,niezły interes pod płaszczykiem legalnej gry

Kuba_777
21.12.2024, 17:40
Nie oddają pieniędzty - pomimo przesłąnia potwierdzenia przelewu - ani nie dają klejnotów. To po prostu są ZŁODZIEJE

Tomentos
27.12.2024, 14:17
Nie wiem ale trzeba być idiotą żeby płacić za coś co nie działa.

hzonszcz
03.01.2025, 21:27
Każdą z oszukanych osób zachęcam do kontaktu z rzecznikiem praw konsumenta, który poradzi co dalej można zrobić, by odzyskać wyłudzone pieniądze

MacBeer
17.01.2025, 21:19
Kupowałem kilka razy za mniejsze kwoty i było ok. Teraz wydałem 200 zł i mimo kilkukrotnych mejli nie mam kasy ani klejków.
Czekam jeszcze 3 dni i usuwam konto.

BB_Penelopa
05.02.2025, 16:07
Dzień dobry,

w sprawie brakujących klejnotów bardzo proszę o kontakt z suportem.

Pozdrawiam,
BB_Penelopa

KingAnts
13.03.2025, 11:04
kupiłem klejnoty na start 05.03.2025 płaciłem paysafecard dostałem potwierdzenie na maila do chwili obecnej nie otrzymałem klejnotów.
Tego samego dnia zgłosiłem do suportu, żadnej odpowiedzi, od 8 dni w trakcie realizacji.
To jest kpina i żenada, ledwo zacząłem grę i jak tak to działa to już myślę o o zakończeniu gry

blakud
13.03.2025, 11:12
kupiłem klejnoty na start 05.03.2025 płaciłem paysafecard dostałem potwierdzenie na maila do chwili obecnej nie otrzymałem klejnotów.
Tego samego dnia zgłosiłem do suportu, żadnej odpowiedzi, od 8 dni w trakcie realizacji.
To jest kpina i żenada, ledwo zacząłem grę i jak tak to działa to już myślę o o zakończeniu gry

i to jest kolego słuszna koncepcja :) potem Cię to wciągnie jak narkotyk... lepiej rzucić na początku... a klejek nie dostaniesz nawet za kilka miesięcy

robson072012
13.03.2025, 11:24
A w sprawie nie działania suportu Sz.P. BB Penelopo do kogo się udać bądź napisać?

KingAnts
13.03.2025, 11:31
i to jest kolego słuszna koncepcja :) potem Cię to wciągnie jak narkotyk... lepiej rzucić na początku... a klejek nie dostaniesz nawet za kilka miesięcy

nie wiem z czego to się utrzymuje, przecież nikt drugi raz nie kupi klejnotów, pieniądze zabrało i nic, a w tym suport to sam z sobą rozmawiam nawet nie raczą cokolwiek odpisać kompletna żenada

Minael
13.03.2025, 11:48
Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa

Do czasu. Kopalnie się skończą, bo jest limit. Jak komuś zalezy na czasie, to woli kupić klejki. OK, może ja nie wydaje już na to, ale są inni i to rozmiem.
Najgorsze jest to, że ktoś kupuje i nie dostaje tego co kupił, albo nie w takim wymiarze jak było oferowane (np. +100%).
I tu jeszcze to jest do przezycia, jak się nie udało i kasę zwrócą, ale najlepsze są odpowiedzi, że oni nic nie wiedzą i nic nie mogą 0:)
A mogą! Klejnoty za nagrody są przyznawane w wiadomościach normalnie. Wystarczy zobaczyć, kto co zakupił - ile dostał i ile powinien. Róznice wyrównać (to tylko elektroniczne cyferki, nic nie kosztują) i problem z głowy. Ale po co - jak można to przeciągać i komplikować zycie graczom. To wygląda najgorzej...

KingAnts
14.03.2025, 14:02
Do czasu. Kopalnie się skończą, bo jest limit. Jak komuś zalezy na czasie, to woli kupić klejki. OK, może ja nie wydaje już na to, ale są inni i to rozmiem.
Najgorsze jest to, że ktoś kupuje i nie dostaje tego co kupił, albo nie w takim wymiarze jak było oferowane (np. +100%).
I tu jeszcze to jest do przezycia, jak się nie udało i kasę zwrócą, ale najlepsze są odpowiedzi, że oni nic nie wiedzą i nic nie mogą 0:)
A mogą! Klejnoty za nagrody są przyznawane w wiadomościach normalnie. Wystarczy zobaczyć, kto co zakupił - ile dostał i ile powinien. Róznice wyrównać (to tylko elektroniczne cyferki, nic nie kosztują) i problem z głowy. Ale po co - jak można to przeciągać i komplikować zycie graczom. To wygląda najgorzej...

od założenia sprawy czyli 05.03 nie dostałem żadnej odpowiedz 9 dni i nic, od tej żenującej pomocy, to jest kpina człowiek coś kupuje bo ledwie zaczął grac i nic nie dostał za co zapłacił, dno totalne, nie rozumiem jak tak można traktować graczy

psychopatix86
15.03.2025, 00:14
jest wyjscie zglaszasz sprawe na policji jako wyludzenie jak by sporo osob sie zebralo to mozna wtedy zlozyc wniosek do sadu o ziorowe wyludzenia

Matura
17.03.2025, 09:49
dzisiaj mijają 3 miesiące odkąd BB okradło mnie z pieniędzy. 16.12.2024 kupiłem w promocji trochę klejnotów, oczywiście ich nie dostałem, zgłosiłem do supportu, support informuje mnie, że przekazali zgłoszenie do odpowiedniego działu a tenże odpowiedni dział do tej pory ma mnie w głębokim poważaniu. Wniosek jest taki, że BB utrzymuje się z tego co ukradnie.

KingAnts
23.03.2025, 15:22
Nie rozumiem dlaczego jaśnie obsługa forum usuwa nie obraźliwe posty dwie godziny temu dodałem:
że
05.03 nie otrzymałem zakupionych klejnotów płaciłem paysafecard, dostałem potwierdzenie na maila i od założenia zgłoszenia tego samego dnia na pomocy z wklejonym potwierdzeniem z maila do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z tej pomocy.
I bardzo mnie dziwi że podstawowy dział przynoszący dochód jest tak źle obsługiwany, a dział pomocy nie istnieje

Może rzeczywiście powinienem wziąć potwierdzenie i zwrócić się do innych instytucji zajmujących się takimi sprawami

Bronek078
01.04.2025, 07:28
Ja też zakupiłem pakiet 11000 klejnotów i ich nie dostałem,napisałem do nich i cisza

KingAnts
01.04.2025, 10:40
niedługo będzie miesiąc od zgłoszenia i żaden d nie raczył nawet odpowiedzieć totalne dno a nie pomoc i obsługa

39,9 na pakiet startowy poszło w p z tego wynika

HeyHoLetsGoo
01.04.2025, 13:42
placic karta kredytowa i robic cgarge back - najlepsza opcja .

StachuSiekiera
01.04.2025, 15:37
placic karta kredytowa i robic cgarge back - najlepsza opcja .

Jak zrobisz chargeback, nie waże czy dostales klejki czy nie, gra zablokuje ci mozliwosć kupowania klejnotów na dwa lata.
Prawdopodobnie na całym koncie ubi, nie kupisz tez nic i tam.

sNooB
01.04.2025, 16:16
Najlepsza opcja nie kupować i nie wspierać bubla. Nie rozumiem Was, narzekacie na jakość działania gry, ale i tak poprzez kupowanie diamentów, pokazujecie im że jest ok, wszak głosuje się portfelem i Wasze smarkanie na forach nie obchodzi Ubisoftu, a wyniki finansowe. Sam fakt że olewają to że są jakieś problemy z zakupem diamentów, dowodzi faktu że mają to w *****.

Helikaon75
09.04.2025, 09:22
Pytanie do BB_PENELOPA, skoro support zajmuje się sprawami technicznymi w grze, a większość osób , które mają kłopot z klejkami za które zapłacili ,a ich nie otrzymali, są kierowani do innego działu, zajmującego się finansami. Ponoć support to sprawy techniczne związane z grą, a nie z klejkami. W niektórych przypadkach nawet "ten dział" się kontaktował i prosił o screen płatności, które pewnie wszyscy przesyłali i kontakt się urywaL. Czy możemy dostać namiary typu adres email lub link do działu/osoby, która może rozwiązać nasz problem z klejnotami zakupionymi za realne pieniądze? Moje zakupy z sierpnia 2024 nadal nie rozwiązane , za chwilę będzie rok, mała i nieprzyjemna rocznica.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, którą pewnie wszyscy są zainteresowani.

KingAnts
09.04.2025, 09:54
Pytanie do BB_PENELOPA, skoro support zajmuje się sprawami technicznymi w grze, a większość osób , które mają kłopot z klejkami za które zapłacili ,a ich nie otrzymali, są kierowani do innego działu, zajmującego się finansami. Ponoć support to sprawy techniczne związane z grą, a nie z klejkami. W niektórych przypadkach nawet "ten dział" się kontaktował i prosił o screen płatności, które pewnie wszyscy przesyłali i kontakt się urywaL. Czy możemy dostać namiary typu adres email lub link do działu/osoby, która może rozwiązać nasz problem z klejnotami zakupionymi za realne pieniądze? Moje zakupy z sierpnia 2024 nadal nie rozwiązane , za chwilę będzie rok, mała i nieprzyjemna rocznica.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, którą pewnie wszyscy są zainteresowani.

dołączam się do pytania, czy ktoś jest w stanie pomóc w sprawie nie otrzymanych klejnotów ?
Od 05.03 nikt z pomocy na zgłoszenie nie raczył odpowiedzieć.
A jaśnie bankrut ubisoft ma wszystko, wystarczy zalogować się na konto bankrut ubisoft i tam jest lista transakcji, problem w tym że klejnoty nie dotarły na konto, nie dotarło powiadomienie o trzymani klejnotów

lanna660
12.04.2025, 19:59
Ja 16.12. kupiłam klejnoty i do tej pory nie otrzymałam ani jednej sztuki. Pisałam wielokrotnie do supportu i za każdym razem dostaję taką samą automatyczną odpowiedź, że nie mogą i że do innego działu.

lanna660
12.04.2025, 20:00
Do Penelopy pisałam na fb, powiedziała, że nie może pomóc. Prosiłam o jakiś bezpośredni kontakt do kogoś w supporcie, ale nie podała.

KingAnts
12.04.2025, 21:12
suport w ogóle nie istnieje i już od co najmniej 05.03 nie odpisuje na nic jedna wielka żenada, niedługo trzeba chyba się zastanowić nad kończeniem gry bo jak tak nowy właściciel też podchodzi do obsługi gry to nic lepiej nie będzie